Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
David får ny tillit
Selv om alle karantener nå er sonet, velger trenerne å bruke sunnmøringen fra start.  


David Molnberg var ifølge VG KIL sin beste spiller sist. Han belønnes med fornyet tillit.
Det har denne gangen vært knyttet større spenning til laguttaket enn vanlig, og med Vegard Skogheim i Skottland, var det Rune Sønsterudbråten som fikk æren av å offentliggjøre hvilke 11 som starter mot Hønefoss.

Etter to gode kamper som erstatter for henholdsvis Jaakko Nyberg og Kjetil Byfuglien, var det ikke helt uventet at David Molnberg fikk starte. Imidlertid spilte jo Kjetil meget godt mot Bryne, og har absolutt ikke spilt seg ut av laget.

Trenerteamet valgte derfor en elegant løsning. Kjetil Byfuglien flyttes opp som venstre flanke, mens Einar Kalsæg tar seg av høyrekanten i angrepet. Den som blir ”ofret” er dermed unggutten Tor Vidar Leikvin, som har startet de to siste kampene. Ellers er laget uendret fra kampen mot Start.

Skadesituasjonen har slett ikke blitt noe bedre i løpet av uka. Det har stått KIL-gutter i kø for å ta MR. Den siste ut i rekka var Harald Stormoen. Han var til undersøkelse i dag, men resultatene er ikke ventet før over helga. I dag trente både Foday Scattred og Patrick Holtet for fullt. Førstnevnte for første gang denne uka. Holtet er i troppen, mens Scattred er mer usikker.

Startelleveren blir dermed:

Ulla – Jensen, Nyberg, Ryen, Molnberg – Nystuen, Hansen, Brodtkorb – Kalsæg, Birkeland, Byfuglien.

På benken sitter Eriksen, Tran, Wibe-Lund, Holtet, Fremming og Leikvin. Den siste plassen tar enten Foday Scattred eller Tore Andreas Gundersen.

Ellers minner vi om at KIL-kontoret er åpent hele lørdag. De som ennå ikke har fått kjøpt billett til søndagens kamp har dermed fortsatt muligheten til å sikre seg reservert plass. Kom innom på Gjemselund eller ring 62 888 510 mellom kl. 09.00 og 18.00.
Foday Scattred hadde alternativ oppvarming, men gjennomførte allikevel resten av treninga i dag. Svensken er et usikkerhetsmoment før søndagens kamp.

Kjetil Byfuglien på uvant plass på søndag – han blir venstreving.


Publisert: 2004-10-08 20:08:50
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor