Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Rally og småplukk
Ny spiller på trening – rallysjåfør på kamp!  

På mandagens økt kunne kil.no se et nytt innslag på KIL-treninga. Torbjørn Kjerrgård er bergenser, og har kommet til Kongsvinger for å vise seg fram ei uke. Han har tidligere spilt sammen med Vegar Landro på Brann, men har i år spilt i tredjedivisjon i Hordaland. 21-åringen har spilt mest midtstopper og venstre back.

Juniorene Ragnar Koffeld og Robert Leistad fortsetter å trene med A-laget ut uka. Robert har vært skadet og ikke trent hittil siden før helga, men er tilbake for fullt fra i morra.

I tillegg til disse sportslige nyhetene, er vi glade for å kunne bringe bilder av Henning Solberg. kil.no sin trafikkredaksjon er i fyr og flamme før søndagens besøk av rallystjernen. Han vil komme til kampen mot Moss, og vil kunne treffes på stadion.

Det er i forbindelse med forsøket på å sette ny norsk rekord i barnelenke at Henning tar turen fra Spydeberg. Har du lyst til å være med på rekordforsøket? Alle barn på barneskolen eller yngre er velkomne. Snakk med læreren, treneren, laglederen din eller en annen voksen og be dem kontakte markedsavdelingen i KIL på marked@kil.no eller på telefon 62 88 85 10.En rallystjerne tar turen til Gjemselund. Kanskje kan du sikre deg en original autograf?

Bilder: www.henningsolberg.com

Her er Henning Solberg i full fart. La oss håpe at han reiser såpass tidlig hjemmefra at han slipper å kjøre så fort for å rekke fram til Gjemselund.


Publisert: 2004-10-12 23:28:12
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor