Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Ny seier til juniorlaget
Juniorlaget har funnet tilbake formen. På de tre siste kampene har de scoret 16 mål!  

Dagens kamp mot allerede nedrykksklare Oslo Øst endte med de komfortable sifrene 6-1 til NTG/KIL. En svak førsteomgang mot et hardt kjempende Oslolag, ble etterfulgt av en god andreomgang.

Før publikum rundt bane 3 hadde fått satt seg på plass var Oslo Øst i ledelsen. Markeringer på corner har i hele år vært en akilleshæl for gutta, og det også i dag. Bortelaget tok ledelsen etter at en totalt umarkert spiller fikk en alt for enkel jobb.

Så kom det noen gode minutter. Først utliknet de for anledningen blå KIL-gutta på straffe. Ragnar Koffeld var sikker som banken, og scoret sesongens 28. seriemål. Rett etter dette kom det to store sjanser. Først bommet samme Koffeld alene med keeper, så satte Jermund Udnæseth en ball i stolpens innside. Over streken ville ballen ikke. Ledermålet kom fra venstreflanke Henning Løvbrekke. Han satte en corner rett i mål, riktignok med litt hjelp av en uheldig Øst-keeper.

Nå hadde publikum et håp om at KIL-gutta skulle avgjøre kampen før pause, men de ga fra seg litt av grepet. Oslo Øst kom seg framover noen ganger, men skapte få farligheter.

I pausen gjorde trenerne to bytter. Vår høyreside hadde vært svak før hvilen, og Eirik Kvale og Randulf Nedrum ble satt inn. Nedrum ble en farlig mann. Med hurtigheten sin var han ofte en trussel framover på banen. Kampen ble definitivt avgjort i løpet av noen minutter i andre omgang. Først scoret Henning Løvbrekke en perle av et mål. Han fikk ballen på hel volley, og plasserte ballen i flott bue over keeper.

Deretter scoret Herman Odden etter en corner, Ruben Haakonsen etter flott innlegg fra Jermund Udnæseth, før Udnæseth selv avsluttet scoringsballet.

Alt i alt var andreomgangen god. Det skal dog sies at Oslo Øst kom til kampen uten innbyttere, og grunnet skade spilte de store deler av andre omgang med ti mann. Uansett var det en god seier å ta med seg. Med litt hjelp fra HamKam eller Skeid samt seier over Fredrikstad i serieavslutningen på torsdag, kommer gutta til å ta tredjeplassen på tabellen. Det vil i så fall være toppen av kransekaka etter en god sesong.

NTG/KIL – Oslo Øst 6-1 (2-1)
Gjemselund bane 3, 30 tilskuere

Gule kort: Ingen

0-1 (2)
1-1 Ragnar Koffeld (str. 5)
2-1 Henning Løvbrekke (18)
3-1 Henning Løvbrekke (58)
4-1 Herman Odden (69)
5-1 Ruben Haakonsen (70)
6-1 Jermund Udnæseth (77)

NTG/KIL (4-3-3)

Stig Atle Lillesveen
(Jan Martin Knashaug i 15 min.)
Chris Lundhaug
(Eirik Kvale i 45 min.)
Eskil Koffeld
Herman Odden
Kjetil Gerhardsen
(Vegard Borgen i 7 min.)
Ruben Haakonsen
Petter Linstad
(Erik Bogsveen i 15 min)
Jermund Udnæseth
Jan Erik Bratteli
(Randulf Nedrum i 45 min)
Ragnar Koffeld
(Blerim Mustafa i 18 min)
Henning Løvbrekke
(Henrik Braaten i 7 min)

*** Henning Løvbrekke
** Jermund Udnæseth
* Kjetil Gerhardsen
Henning Løvbrekke var med sine to mål svært delaktig i seieren. Han var etter kil.no sin mening også banens beste.

Ruben Håkonsen (foran) og Jermund Udnæseth har som regel spilt indreløpere sammen på juniorlaget i høst. I dag var Jermund god hele kampen, Ruben var god etter pause. De holder et høyt nivå, og begge er førsteårsjuniorer.


Publisert: 2004-10-16 19:09:17
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor