Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Store skadeproblemer
Førsteelleveren er inntakt, men ellers er det ikke mange friske.  


Jaakko Nyberg tror på seier mot Aalesund.
Trenerteamet har valgt ut de samme 11 til å starte som forrige helg. Det vil si denne startoppstillingen mot Aalesund:

André Ulla
John Reidar Jensen
Kai Olav Ryen
Jaakko Nyberg
Kjetil Byfuglien
Espen Nystuen
Ole Marius Hansen
Lars Erik Fremming
Einar Kalsæg
Frode Birkeland
Are Brodtkorb

David Molnberg ble skadet på torsdagstreninga, etter å en duell med Kjetil Byfuglien. Det er ennå ikke helt sikkert hva slags skade det er, men vi snakker muligens om et strekt korsbånd. Sesongen er nok ferdig for den unge sunnmøringen.

Torsdag var en dårlig dag for KIL sin skadeliste. Thanh Tran spilte juniorkamp mot Fredrikstad. Han pådro seg en smell i foten, men han trodde ikke det var så ille, og spilte kampen ut. Det var muligens dumt, for på fredag var det så vondt at trening med ball var uaktuelt – i likhet med det å reise til Ålesund.

Foday Scattred har lenge slitt med en strekk i magen, muligens en skade som minner om Harald Stormoen sin. Tidligere i uka tok han ei kortisonsprøyte, den virket hele torsdag, men fredag hadde han veldig vondt. Han kunne ikke trene, men ble allikevel med til Ålesund i håp om å kunne spille i hvert fall noen minutter.

Dette gjør at det blir god plass på KIL-benken i morgen. Der sitter i tillegg til Scattred reservekeeper Fredrik Eriksen, Håkon Wibe-Lund, Tore Andreas Gundersen og Patrick Holtet.

Flere friske er det for tiden ikke i KIL sin A-stall. Som kjent har både Stian Kleppe, Bent Roar Ekerhaugen og Kim Roger Strand vært utlånt til andre klubber. De trener nå med KIL igjen, men kan i følge regelverket ikke spille kamper resten av sesongen.

- Vi har unngått skader på de som startet sist, og det er vi glade for. Hvis ikke skadesituasjonen bedres over helga, må vi kanskje søke NFF om dispensasjon til å ha noen amatørspillere på benken neste helg.

En dispensasjon trengs fordi det er påbud om profesjonell kontrakt for alle som skal spille i førstedivisjon.

Ellers kan vi rapportere om at alle spillere og ledere med unntak av André Ulla er innlosjert på hotell i Ålesund. Ulla tilbringer kvelden hos slektninger i hjembyen.

kil.no melder om meget god stemning i troppen. Vi spurte kaptein Jaakko Nyberg om han trodde at KIL ville vinne kampen.

- Ja, jeg trur det, var finnens knappe kommentar.


Publisert: 2004-10-23 17:48:51
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor