Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Våt bane
Kråmyra lever opp til navnet sitt.  

Ikke overraskende ble KIL-gutta møtt av ei sugende og tung gressmatte på Kråmyra etter at bussen hadde klatret opp fra sentrum. Det er oppholdsvær, så det er heldigvis ikke noe overvann på matta. Banemannskapet jobbet fortsatt med matta en time før kampstart for å få den så bra som mulig.

Dette er den siste kampen som går på banen. Etter kampen kan publikum ta med seg hver sin bit av det som måtte være igjen av gress hjem. Noen av tilskuerne hadde gjort dette litt for tidlig. I løpet av natten har noen vært på Kråmyra og stjålet straffemerket! Banemannskapet ble dermed møtt av et hull 11 meter fra mål når de kom til stadion i dag tidlig.

Den som har god kondisjon vil definitivt ha en stor fordel i dag. Det er slett ikke umulig at kampen i dag vil bli avgjort i løpet av det siste kvarteret, og som alle vet har jo KIL vært gode på slutten av mange av kampene i år.

Dagen i dag begynte med frokost klokken 0930 for spillerne. For øvrig inntok Aalesundspillerne sin frokost på det samme hotellet som vi overnattet på. Etter frokosten hadde gutta en tjue minutters spasertur før de pakket og sjekket ut av rommene. Humøret i troppen er fortsatt utmerket, optimismen er på topp.

I tillegg til vår kamp går det som kjent også en kamp som kan ha betydning for oss i Porsgrunn. Et av høstens formlag, Pors, tar i mot Sandefjord hjemme på kunstgresset sitt. Pors trenger poeng, og vi håper de tar tre av dem i dag.

Vi minner om KIL og Eidsiva sin SMS-tjeneste. Send KIL VARSLE til 1960 og motta SMS ved scoringer og kampslutt.

Siste! 40 minutter før kampen begynner det å regne!


Publisert: 2004-10-24 12:23:08
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor