Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Ventet startellever
Trenerne hadde ingen overraskelser på lager da de offentliggjorde mannskapet mot Haugesund.  

André Ulla står i mål og i forsvaret spiller som vanlig Byfuglien, Ryen, Nyberg og Jensen. Midtbanen er nykomponert med Bordtkorb, Kula og Fremming. I angrepsrekka finner vi fra høyre Kalsæg, Birkeland og Holtet.

Patrick Holtet går altså inn som venstre flanke, og skyver Are Brodtkorb ned til indreløperplass. Flisagutten har vist klar formstigning i det siste, og er klar til å yte maksimalt for å fravriste Sandefjord kvalifiseringsplassen.

Treningen i går ble gjennomført på akkurat samme måte som fredagstreningene pleier, med firkant, hurtighetstrening, skyggespill og ”kamp” mellom de som starter og resten av troppen. kil.no fulgte treninga, og kan bevitne om meget god stemning og ditto spill. Det ser ut som om alle er motivert for å forlenge sesongen med 14 dager.

Før kampen har det blitt snakket mest om benken til KIL, og hvem som skal sitte der. Nå ser det ut som om man ender opp med seks mann, nemlig Fredrik Eriksen, Håkon Wibe-Lund, Thanh Tran, Jørn Karlsrud, Tore Andreas Gundersen og Ragnar Koffeld. Foday Scattred har ikke trent på hele uka, men derimot satt atskillige kortisonsprøyter. Man vet ennå ikke om disse virker godt nok for at han skal kunne være aktuell for en benkplass.

Koffeld stiller i drakt nummer 24. Jørn Karlsrud får ikke tilbake sin gamle drakt nummer 7, men det ryktes om at han muligens ikler seg drakt nummer 77. Den som lever får se.

For deg som av en eller annen grunn ikke får sett kampen, anbefaler vi KIL og Eidsiva sin SMS-tjeneste. Send KIL VARSLE til 1960, og få beskjed om alle scoringer samt sluttresultat


Publisert: 2004-10-30 14:17:30
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor