Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Gilmores Groin
Leter KIL etter spillere i utlandet?  


Harald Stormoen opereres i dag.
Selv om vi ikke kan utelukke at KIL ser etter forsterkninger utenfor landets grenser, er det langt i fra det denne saken handler om. KIL sin kaptein og midtbaneanker Harald Stormoen, har i lengre tid vært plaget med en mystisk skade. Nå har han fått diagnosen:

- Det er noe som kalles [i]Gilmores groin[/i]. Det er noe som sitter i lysken, men det kjennes også oppover i magen, sier Harald Stormoen.

- Jeg ble egentlig lettet når jeg fikk beskjeden på fredag. Nå vet jeg i hvert fall hva som er galt.

Det er uansett helt klart at det må en operasjon til for å få alvdølen frisk igjen. Denne er det ingen grunn til å utsette, og derfor tar han allerede i dag, mandag, turen inn til Oslo for å legge seg under kniven.

Etter operasjonen trengs det trolig en opptreningsperiode på omtrent to måneder. Det meste taler derfor at Stormoen er klar igjen til dyst på fotballbanen i begynnelsen av januar.

For øvrig melder Avisa Nordland at kampen i Bodø blir lørdag 13. november, KIL har imidlertid ennå ikke fått noen offisiell bekreftelse på dette, så foreløpig kan vi ikke være helt sikre.


Publisert: 2004-11-01 12:01:39
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor