Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Flytur
Det ser ut som om det kan bli chartertur til Bodø lørdag 13. november  


Det kan bli mer jubel i år.
Mandag har vært rimelig hektisk for alle som jobber med KIL, og det er vi kjempeglade for. Det vi vet hundre prosent sikkert nå er at hjemmekampen går på Gjemselund førstkommende lørdag (6. nov) klokken 12.45. Alle skal selvfølgelig dit, men sett på videospilleren, for kampen vises direkte på NRK.

Når det gjelder bortekampen er det nittitre og en halv prosent sikkert at det blir som følger: Kampen starter på Aspmyra klokken 16.00 lørdag 13. november. Den vises live på TV 2, men vi håper supporterne tar turen også til Bodø. KIL jobber med å chartre et fly som reiser lørdag morgen, og returnerer til Gardermoen lørdag kveld. Hvis det blir tilfellet vil det bli mulig for supportere å kjøpe seg plass på flyet. Prisen vil havne et sted mellom 1000 og 2000 kroner.

Som dere skjønner er det en del detaljer som gjenstår før alt er i boks, så ta denne orienteringen med en klype salt, og følg med på www.kil.no fremover.

Vi minner også om KILs nyskapning ”Julelotto”. Se i venstre marg på hovedsiden.


Publisert: 2004-11-01 15:20:27
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor