Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Onsdagens trening
To skadde spillere var tilbake.  


Paul Olausson prøvde seg på dagens trening på bane 3, det gikk måtelig bra. Tor Vidar Leikvin klarte seg bedre. Her er begge sammen med André Ulla etter kampen mot Raufoss.
Både Paul Olausson og Tor Vidar Leikvin var i dag tilbake på trening. Leikvin trente for fullt gjennom hele økta, og det ser helt klart ut som om strekken hans er mye bedre. Han bør derfor kunne være aktuell for en plass både i troppen til helgens hjemmekamp mot Bodø/Glimt.

Paul Olausson startet friskt med å teste skuddfoten. Deretter tok assistenttrener Rune Sønsterudbråten ham med seg for en liten test av stabiliteten i kneet hans. Det så bra ut. Olausson hadde ingen smerter når han løp rett fram, men merket at kneet var litt ustabilt i vendinger og når han forandret løpsretning. Han ble ikke med på spillsekvensen, men dro i stedet for å sykle.

- Jeg tror det blir for tidlig for Paul til helga, men man kan aldri vite sikkert. Vi følger ham på trening gjennom uka, og kan alltids håpe, sa en ikke overoptimistisk Sønsterudbråten etter økta.


Publisert: 2004-11-03 23:35:04
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor