Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Hva skjer på Gjemselund?
Sammen med TV2 fulgte kil.no dagens trening på Gjemselund.  


Espen Nystuen sto over kampen mot Haugesund, og stilte i sivil. La oss håpe å se ham i mer sportslig antrekk i Bodø.
Det var høy temperatur og mye temperament på treningsfeltet i dag. Treningen ble fulgt av 8-10 tilskuere, deriblant utsendte fra TV2 og ordfører Arve Bones. Hos dem var både temperatur og temperament som normalt.

Espen Nystuen jogget med skinne på sitt vonde kne i dag. Det var fortsatt vondt, men Espen mente at hvis han hadde like god fremgang til i morgen som han hadde hatt det siste døgnet, ville det gå bra. Vi må derfor fortsatt vente i spenning. Det er usikkert hvilken vri Skogheim velger å gjøre dersom Lia-Svarten ikke er spilleklar, men kil.no tror at Are Brodtkorb trekkes inn på midten og Patrick Holtet spiller flanke fra start.

Foday Scattred klarte ikke en gang å jogge i dag, men det går veldig opp og ned. Noen dager har han klart å trene tilnærmet normalt, men dette har han båret preg av dagen etter – da har han hatt smerter. Det er ikke utelukket at han er i troppen, men holder helt sikkert ikke en hel kamp.

Tor Vidar Leikvin har trent hele uka, men er nok ikke helt i toppform etter sin skade. Imidlertid er det allikevel mulig at han tar en plass i troppen.

KIL-gutta kjører ikke opp til Bodø med charterfly, men med vanlig rutefly. De som har meldt seg på Fly 1, kan imidlertid regne med å få selskap av KIL-gutta på turen ned igjen.


Publisert: 2004-11-10 20:12:58
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor