Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Karim er tilbake
Ja, du leste riktig. Abdul Karim Ahmed skal trene med KIL på fredag.  

Alle KIL-supportere kjenner selvfølgelig Karim, den unge gutten med det store talentet som flyttet til Kongsvinger som 17-åring. Karim spilte fire sesonger i KIL fra 1998 til 2001 før han gikk til Viking i 2002-sesongen.

De siste to årene har han ifølge ubekreftede meldinger spilt ligafotball hjemme i Ghana.

Nå er han i Norge på besøk og tok selv kontakt med klubben. Karim vurderer visstnok en retur til norsk fotball, og ønsker seg gjerne til Kongsvinger. Den sportslige ledelsen i KIL synes det er hyggelig og har invitert Karim til å vise seg fram på trening fredag og to dager neste uke. Abdul Karim Ahmed er fortsatt bare 24 år. Han har tidligere spilt 71 seriekamper for KIL.

Ellers kan vi fortelle at Peter Lindau også skal være med på fredagens trening i tillegg til en albaner som heter Fatmir.

Siden André Ulla ikke kan spille fotball før nyttår har KIL måtte låne en ekstra keeper. Hans Erik Branes fra Sander stiller for tiden som keeper på treningene sammen med vår egen Fredrik Eriksen. Vi takker Hansi for topp innsats og sender også en takk til Sander som låner oss en spiller.Publisert: 2004-12-16 20:05:07
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor