Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Nytt hjemmetap
Et ineffektivt KIL-lag tapte søndag kveld mot supereffektive Raufoss.  

Kampen mot Raufoss fikk en tam start. Tempoet var lavt og lagene skapte ingenting å skrive hjem om. Etter tolv minutter var KIL i ferd med å bygge opp et fint angrep.

Dessverre mistet Karlsrud ballen på kanten. Raufoss kontret inn 1-0, og nok en gang fikk vi den starten vi ikke skulle ha.

Omgangen fortsatte med sjanser til begge lag. Bortelaget var farlige på kontringer mens KIL var vassest på lange innkast. Stormoen og Nystuen var innblandet i halvsjanser etter lange innkast fra Grundtjerlien, og Gullerud burde utlignet på en av de to sjansene han fikk.

-Jeg skal ihvertfall treffe mål da jeg blir spilt igjennom. Det var morro å spille spiss i 4-4-2. Det har jeg ikke gjort siden jeg spilte aldersbestemt, sa Gullerud etter kampen. Han var naturlig nok skuffet over resultatet, men fornøyd med at han ikke kjente noe til strekken.

Like før pause ble Rahmberg felt av Karim. Dommeren mente at Karim tok mannen før ballen og blåste straffe. Bjørkøy gikk frem og scoret via keeper og stolpen. 0-2 til pause.

Etter to gode kamper var det en tam omgang av KIL. Kantspillet var ikke bra og gutta klarte ikke å score på sjansene.

Annen omgang ble en litt annen historie. Det var fart i KIL fra avspark. Straumbotn som hadde kommet inn for Sørlien ved pause brukte bare to minutter på å score.

-Det var selvsagt på en heading. Jeg fikk ikke all verdens kraft på ballen og keeper bør vel redde, men heldigvis gikk den inn, sa Robin.

Nettopp Straumbotn var frisk i det første kvarteret av annen omgang. Han hadde flere avslutninger og KIL var på vei inn i kampen. Akkurat da trøkket var som værst og alle ventet på utligning gikk Raufoss i angrep for første gang i annen omgang.

Albert Cole banket ballen i mål etter slurvete avklaringer etter et frispark. Dermed sto det 1-3 og kampen var avgjort. KIL gutta klarte aldri å reise seg igjen.

Stormoen fikk hjernerystelse i en duell og må ta det rolig et par dager, og toppen av kransekaka var da dommer Espen Berntsen forærte Raufoss et straffespark til. Rahmberg var igjennom og rundet Medalen som var borti han med en finger. Rahmberg løp ti meter videre før han skjønte at ballen ville gå ut. Da falt han. Bjørkøy banket inn 1-4 fra straffemarket.

Konklusjonen på kampen må bli at hvis vi hadde vært like effektive som Raufoss ville vi vunnet 5-4. En skuffet Pål Stadsnes mener kommunikasjonen bak må bli bedre.

-Det er for lite prating og da blir samhandlinga dårlig. Vi møtte et bra lag, men skal ha sjans på hjemmebane. Vi hadde trøkk og skapte en del sjanser, men så kom 1-3 og det ga oss en psykisk knekk. Psyken vår er ikke den beste om dagen så det skal ikke mere til før vi sliter, sa Pål etter kampen.

Trener Erik Nystuen mener KIL gutta gjør Raufoss effektive.

-Vi gir dem en to-tre mål og slår bort ballen hele tia. Vi har like mye sjanser, men de vinner 4-1. Det sier det meste.

For fakta: Se kamper.


Publisert: 2001-08-19 18:18:58
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor