Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
- Jeg er spent
Harald Stormoen må innrømme at det pirrer lit i kroppen før lørdagens treningskamp mot Lillestrøm.  

- Det blir spennende. I den første kampen veit en jo aldri helt. Det er jo en ny start, og det blir godt å komme i gang på ordentlig, sier KIL-kapteinen.

- Treningskamper handler jo ikke om poeng, men uansett hadde det vært positivt å få en bekreftelse på at det vi gjør er riktig, fortsetter han.

Som kjent var alvdølen gjennom en operasjon for Gilmores Groin i fjor høst, og har egentlig ikke trent for fullt før etter jul. Han er etter eget utsagn ikke helt i toppform ennå, men sett i lyset av operasjonen er han helt klart i rute.

I morgen møter spillerne opp klokka 10 i Kongsvingerhallen for å gjennomføre ei formasjonsøkt på full bane. Her gjøres den siste finpussen. Trener Vegard Skogheim kan ellers røpe at han er opptatt av å se igjen et par av de tingene laget har trent på hittil:

- Vi har trent på å være mer direkte i angrep. Gjennombruddshissighet har vært et tema vi har jobbet med. Defensivt har vi trent på å være mer kompakte uansett hvilken presshøyde vi har, sier han.

kil.no er selvfølgelig nysgjerrige på om nyervervelsen Peter Lindau får spille, og vår kjære trener blir ikke svar skyldig:

- Peter kommer til å være på kampen, men han starter ikke. Han kan imidlertid få et innhopp. Vi stiller fra start med det laget vi tror er det beste i dag, og vi kommer ikke til å bytte hopetall av spillere for at alle skal få kommet innpå. Vi skal ha såpass mange kamper at alle kommer til å få spilt nok i vinter.

Dette blir spennende. I følge Lillestrøms hjemmeside, stiller de også med sitt beste lag i morgen. Trener Uwe Rössler har tatt ut sin første startellever.

Kampen begynner klokken 1500. Laget tas ikke ut før på morgendagens trening. kil.no vil forsøke å få lagt det ut så fort som mulig.

Resten av vinterens treningskamper er som følger:

15.01 Lillestrøm, Kongsvingerhallen
23.01 Strømsgodset, Kongsvingerhallen
28.01 Ham Kam, Børstad kunstgress på Hamar
30.01 Nybergsund, Kongsvingerhallen
04-05.02 Turnering i Sognahallen. Motstandere er Sogndal og Hødd.
20.02 Skeid, Kongsvingerhallen
01.03 Ull Kisa, Jessheim kunstgress
05-12.03 Turnering på La Manga. Motstandere er Stabæk, Sogndal og Sandefjord
19.03 Viking, Viking Stadion i Stavanger
03.04 Hønefoss , Hønefoss


Publisert: 2005-01-14 22:57:29
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor