Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Fortjent tap for ”Talent Glåmdal” mot Norge
14-åringene tapte treningskampen mot J17 landslaget som ble spilt i Kongsvingerhallen på søndag.  


Simen Nordnes fra KIL scoret et av guttas to mål.
Kampen begynte bra og guttene var overlegne i starten av kampen og allerede i det 3. min. kom det første
målet ved Stian Kristiansen, etter fint innlegg fra Martin Linnes. Gutta spilte godt og var klart bedre enn jentene i starten av kampen, men utover i omgangen slet vi med pasningskvaliteten.

Helt fra starten av andre omgang skulle det vise seg å bli vanskelig å holde på ledelsen, og da Norge satte
inn utligningsmålet etter 57. min. på et frispark fra ca. 25 meter var det fullt fortjent. Gutta gikk på nytt opp i ledelsen i det 70 min. ved Simen Nordnes, etter et nydelig forarbeid av Aso Aram. Imidlertid slo jentene raskt tilbake og utlignet bare 2. min senere. Til slutt vant de fullt fortjent 4-2 etter å ha tidvis imponert oss. Spesielt var det overraskende å se at jentene hadde så god fysikk målt mot våre gutter.

Vi så klart forskjell på et lag som har drillet formasjon og vært samlet til gode kvalitetstreninger, i motsetning til ”Talent Glåmdal” som var samlet for første gang siden i fjor høst. Utover i kampen slet gutta med pasningskvaliteten og det var tydelig at de var lite samspilt. Det er imidlertid helt klart mange lovende spillere i denne gruppa, og det var 22 spillere som representerte 9 forskjellige klubber som fikk prøve seg i løpet av kampen.

FWT


Publisert: 2005-01-26 18:00:03
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor