Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Ai ai ai....ai (med bilder)
Det var dagen for snodige baklengsmål da KIL fikk det tøft mot naboene fra Mjøsas bredd  


Peter Lindau og Frode Birkeland kunne glede seg over hver sin scoring.
På en flott kunstgressbane med litt dårlig lys var det KIL som kom best i gang. Et flott innlegg fra Byfuglien ble stusset videre av Brirkeland. Holtet plukket opp og la inn til Lindau. Han gjorde noen finter inne i boksen og ble til slutt løpt ned, og dommeren pekte på straffemerket. Normalt sikre Jaakko Nyberg gikk frem, men satte ballen tre meter over.

- Det var bare to og en halv meter over. Jeg følte meg sikker, men jeg bommet på ballen. Noe annet var det ikke. Det var kanskje litt kaldt på beina, forklarte en pølsespisende finne til kil.no.

Nå tok Ham Kam over og med imponerende aggressivitet og bra tempo skapte de problemer for KIL. Etter et drøyt kvarter kom de seg rundt på vår høyreside, og la ballen ut på hjørnet av sekstenmeteren. Skuddet derfra endte med en retur fra Eriksen, og Abiodun satte inn 1-0.

- Skuddet tok i en spiller og fikk en lei skru. Derfor klarte jeg ikke å holde den, sa Fredrik Eriksen, som forøvrig var fornøyd med sine nye hansker.

Et par minutter etter slo Byfuglien en pasning bakover til Eriksen. Langt bak vårt forsvar lusket Abiodun, og han rundet Eriksen og økte til 2-0.

- Jeg så han rett og slett ikke. Det var mot spillets gang at han var der, forklarte Kjetil, som måtte innrømme at han burde sett spilleren. Synd for Byfuglien at en slik pasning skulle komme på en ellers god dag.

Bedre ble det ikke etter en drøy halvtime. Et flatt innlegg fra vår høyreside skapte nok en retur fra Eriksen, og Abiodun satte enkelt inn 3-0. Fredrik sa dette om situasjonen:

- Jeg glipper innlegget, og så treffer ballen beinet til Kai, og sklir lengre unna meg. Da fikk de det enkelt.

Resten av omgangen forløp uten gode sjanser til noen av lagene. Kamma var klart best, men annen omgang skulle heldigvis bli litt anneledes.

- I første er de aggressive og vi fikk dårlig tid. De ga oss en liten leksjon i presspill. Vi begynte bra, men det ble tøft. Det var ingen bombe at de var kyniske og kjempet hardt så vi burde vært forberedt, sa kaptein Stormoen etter kampen.

I pausen byttet hjemmelaget en del spillere, mens KIL bare satte inn Gundersen for Strand. KIL var mye bedre med denne omgangen, og skapte nå også sjanser. Spesielt fra Pat kom det mye inn i boksen.

Allikevel var det Kamma som scoret. Gutta klarte ikke klarere skikkelig og til slutt endte ballen hos Felix Ademola som banket den opp i nettaket fra kort hold. 4-0 så stygt ut, men heldigvis klarte gutta å pynte litt på resultatet utover i omgangen.

Midt i omgangen satte Holtet et frispark i tverrliggeren, og Birkeland var på plass og satte returen i mål. Minuttet etter hadde Birken en kjempesjanse fra bakre stolpe, men ballen gikk parallelt med streken, og endte opp i en corner. Pat slo corneren ut til Jaakko som lempet den inn mot bakre stolpe. Der var Lindau, som viste mye positivt, på plass og headet inn 4-2.

Det siste kvarteret hadde lagene hver sin fine overgangsmulighet. KILs endte opp i ingenting, mens Eriksen reddet glimrende da hjemmelaget var tre mot en på overtid. Dermed ble det et fortjent 4-2 tap for våre gutter, og vi konkluderer med at personlige feil straffer seg på dette nivået.

- Vi er bra med til ti minutter ut i første omgang, men derfra til 30-35 ble vi rundspilt og personlige feil straffer seg. I annen omgang er vi mye bedre, og klarte målet om å vinne den. Vi var bedre da synes jeg, selv om dette ikke var noen blendende forestilling, oppsummerte Rune Sønsterudbråten, som i dag var sjef, mens Skogheim koste seg med veteranturnering i Lærdal.

- Vi får samlet laget bedre i annen omgang, og vi vinner flere baller og får stoppet dem litt høyere opp i banen. Det funket bedre og vi fikk bedre tid med ballen. I annen omgang er vi bedre og de dårligere, slo Stormoen fast.

Fakta:

Ham Kam – KIL 4-2 (3-0)
1-0 Abiodun (17)
2-0 Abiodun (19)
3-0 Abiodun (35)
4-0 Ademola (55)
4-1 Birkeland (69)
4-2 Lindau (72)

KIL (4-3-3):
Fredrik Eriksen
John Reidar Jensen
Jaakko Nyberg
Kai Olav Ryen
Kjetil Byfuglien
Ole Marius Hansen
Harald Stormoen (K)
Peter Lindau
Kim Roger Strand
(Tore Andreas Gundersen fra 45)
Frode Birkeland
Patrick Holtet

Ubenyttede reserver:
Vegar Landro
Håkon Wibe-Lund
Tor Vidar Leikvin
Lars Erik Fremming

Ham Kam:
Svein Inge Haagenrud (ut 45)
Axel Smeets (ut 45)
Peter Sørensen (ut 45)
Glen Leif Ståhl
Kristien Hauge (ut 45)
Petter Vaagan Moen
Kristian Skogsrud (ut 45)
Jan Michaelsen (ut 45)
Felix Ademola
Oluwasegun Abiodun (ut 45)
Espen Olsen (ut 45)
Marius Røvde (fra 45)
Truls Jevne Hagen (fra 45)
Joachim Sørum (fra 45)
Hai Lam (fra 45)
Ken Andsjøen (fra 45)
Rune Buer Johansen (fra 45)
Kenneth Dokken (fra 45)
Geir Frigård (fra 45)


Gutta hadde løpt mye imellom i første omgang, men klarte å plukke opp noen tips fra trenerne i pausen. Da ble det noe bedre.

Gutta i bussen før kampen. I år er det Kõlabussen som frakter KIL Toppfotball.


Publisert: 2005-01-28 22:07:41
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor