Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Endelig!
Ja, det kan Skogheim si, for nå er mange av skadegutta tilbake i full trening.  


André Ulla er klar til å gi Eriksen kamp om keeperplassen igjen.
Mandagens trening var overbefolket sammenlignet med treningene den siste tiden. Bare Espen Nystuen og Paul Olausson trente alternativt. Med Espen går det sakte fremover og det er usikkert når midtbanespilleren er tilbake.

Det samme kan sies om Olausson. Han har nå fått konstatert hva skaden er. Det dreier seg om en skade som er ganske typisk for løpere, men ikke så vanlig i fotball. For Paul kjennes det ut som strekk øverst i leggen, men det er det altså ikke. Svensken må nå drive tålmodig og gradvis opptrening, og hele tiden holde seg under en viss smertegrense. Når han er tilbake er det umulig å si nå. Vi kan jo kanskje håpe at det ikke blir så mange flere uker uten skikkelig trening for den lynhurtige kantspilleren.

Ellers så gikk det bra med alle de andre i dag. Einar, Foday, André og David kunne alle trene for fullt uten nevneverdige problemer. Det lover bra for tiden fremover.

Gundersen er som kjent på landslagssamling i Spania og var selvsagt ikke med på treningen. Etter det vi vet skal han spille kamp tirsdag. Vi gjør så godt vi kan for å gi dere info fra den begivenheten.

- Jeg merker at jeg savner det å spille fotball, og det er bra, sier Paul til kil.no.

Espen er fortsatt ute med skade.


Publisert: 2005-02-07 19:53:03
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor