Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Adeccoligaen
KIL spiller ikke lenger i 1. divisjon.  


I en pressemelding i dag offentliggjør NFF at Adecco blir ny hovedsponsor for 1. divisjon. Divisjonen skal heretter hete Adeccoligaen.

Avtalen innebærer blant annet at alle 1. divisjonslag skal spille med logo for Adecco på høyre arm, på samme måten som Norsk Tipping har i Tippeligaen. Firmaet vil videre bli profilert med skilt på alle arenaene.

- Det er gledelig at NFF har klart å få "solgt" hovedsponsoratet for 1. divisjon. Det demonstrerer jo at divisjonen har fått en større markedsverdi, og det er jo en positiv bieffekt til det direkte økonomiske bidraget som avtalen gir. Vi håper jo at dette skal gjøre at ennå flere skal få øynene opp for vårt produkt, sier markedskoordinator i KIL Toppfotball Svein Olav Lund.

- Vi har jo i flere år hatt et godt samarbeid med Kongsvingeravdelingen til Adecco, fortsetter Lund. Dette har gjort at vi i tillegg til denne avtalen har inngått en egen avtale med firmaet som innebærer at de vil få sin logo på fritidstøy og treningsgensere. Selvfølgelig ligger det også ekstra penger for oss i dette.


Publisert: 2005-02-07 20:13:57
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor