Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Enkel seier
KIL slo Sander 6-0 i lørdagens treningskamp.  

Kampfakta:
Sander - KIL 0-6 (0-4)
Kongsvingerhallen
0-1 Lars Erik Fremming
0-2 Einar Kalsæg
0-3 Einar Kalsæg
0-4 Vegar Landro
0-5 Kim Roger Strand
0-6 Thanh Tran

KILs lag (4-3-3):
Andre Ulla
Vegar Landro
John Reidar Jensen
Kai Olav Ryen
David Molnberg
Lars Erik Fremming
Thanh Tran
Patrick Holtet
Tor Vidar Leikvin
Foday Scattred
(Strand fra 45)
Einar Kalsæg

Det som kunne blitt et spennende lokaloppgjør ble i stedet overkjøring og alt var avgjort etter første omgang. KIL kontrollerte kampen fra start til mål og var aldri truet av Sander.

3. divisjonslaget skapte kun en halvsjanse i løpet av kampen, mens KIL rullet opp masser av sjanser og scoret et hyggelig antall mål.

- Det var en helt grei kamp fra vår side, men vi kunne trent enda mer på å score mål, sa KIL assistenttrener Rune Sønsterudbråten etter kampen.

KIL spilte god fotball i første omgang og halve andre omgang, før intensiteten ble borte og laget ble litt stillestående. Men vi kan vel konkludere med at spillerne klarte den mentale jobben med å innfri mot en antatt svakere motstander. Et pluss i margen, i tillegg til målscorerne, går til Leikvin for fire assist.

I morgen klokka 15 er det ny treningkamp i hallen mot Raufoss. Da blir det noen bytter på laget. I tillegg til de vi annonserte i går, kan vi nevne at Kalsæg fikk en smell i dagens kamp og står over søndag. Inn på laget kommer Tore Andreas Gundersen, som er tilbake fra utenlandsturen med U19-landslaget.


Publisert: 2005-02-12 21:17:22
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor