Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Svak motstand
kil.no fulgte kampen mellom KIL/NTG og Nordstrand i dag, og utpå kvelden ble det satt rekord i lang bildetekst.  


16-årige Sverre Digerud er nykommer i troppen. I dag gjorde han et godt innhopp på høyre flanke. Han scoret 6-0 målet etter å ha knust sin egen lagkaptein Eskil Koffeld i en hodeduell.

Observante tilskuere merket seg at Digerud var den eneste KIL-spilleren som hadde kortermet trøye. Det har sin naturlige forklaring i at han har drakt nummer 18, samme nummer som Lars Erik "Turbo" Fremming. Han krevde som kjent i fjor å spille med kortermet trøye for å få vist frem sin vakre tatovering, og dermed ble alle klubbens nummer 18-trøyer utsatt for et angrep med saks. kil.no venter nå spent på om Digerud følger standarden og skaffer seg et permanent kunstverk på sin arm.
Det ble aldri noen spenning. Nordstrand, som i fjor kom til semifinalen i junior NM, kom med et lag som ikke var i nærheten av å holde interkretsstandard. Vi regner med at de har en del spillere i bakhånd hjemme.

Det tok vel 10 minutter før scoringsshowet begynte. Jermund Udnæseth ble spilt nydelig gjennom på venstresiden. Han satte ballen mellom beina på keeper.

Udnæseth ble også sentral i forbindelse med de to neste målene. På 2-0 ble han igjen spilt gjennom på venstresiden. Han rotet litt med førstetouchen, men fikk allikevel lagt inn til Ragnar som headet ballen sikkert i mål. 3-0 var et skudd fra samme Udnæseth, en pooler fra 30 meter. Nordstrands innlånte keeper holdt hendene oppe, men klarte på en merkelig måte å rote ballen inn i mål.

4-0 kom etter at Ruben spilte Robert nydelig gjennom på venstrekanten. Han skaut enkelt i mål under keeper. 5-0 fikset han selv, på et skudd fra 15 meters hold.

Etter pause kom Stian Aaserud inn for Ragnar Koffeld. Han satte ballen kaldt og velplasser i bortre hjørne fra 20 meters hold. To andre innbyttere fikk også prøve seg, og begge scoret. Sverre Digerud scoret 7-0 målet etter å ha vunnet en duell med Eskil Koffeld på en corner. Sluttresultatet ble fastsatt av Rune Tungen med en vakker flikk.

Gutta fikk testet goalgetteregenskapene sine, men ellers er det umulig å si noe om hvordan laget ligger an. Til det var motstanden alt for dårlig.

Gledelig er det at flere av de langtidsskadde spilleren på laget nå er på vei tilbake. Kjetil Gerhardsen og Ragnar Koffeld debuterte begge for året. Koffeld fikk en omgang, mens Gerhardsen spilte hele kampen.

Neste helg får KIL/NTG besøk fra det store utland når Carlstad United kommer til Kongsvingerhallen.

KIL/NTG - Nordstrand 8-0 (5-0)
Kongsvingerhallen, 50 tilskuere

Gule kort for KIL:
Jermund Udnæseth
Jan Erik Bratteli

1-0 Jermund Udnæseth (9)
2-0 Ragnar Koffeld (11)
3-0 Jermund Udnæseth (20)
4-0 Robert Leistad (25)
5-0 Ruben Håkonsen (38)
6-0 Stian Aaserud (49)
7-0 Sverre Digerud (62)
8-0 Rune Tungen(83)

KIL/NTG (4-3-3)
Kenneth Volden
Jan Erik Bratteli
Eskil Koffeld (K)
Chris Lundhaug
Kjetil Gerhardsen
Ruben Håkonsen
(Rune Tungen fra 70)
Petter Linstad
Jermund Udnæseth
Randulf Nedrum
(Sverre Digerud fra 57)
Ragnar Koffeld
(Stian Aaserud fra 46.)
Robert Leistad
Jan Erik Bratteli stilte med ny sveis, og fikk i løpet av kampen også et nytt skrubbsår.

Nordstrand sin høyreback ble etter hvert svimmel etter å ha blitt passert et utall ganger av Jermund Udnæseth og Robert Leistad. Leistad scoret et mål.


Publisert: 2005-02-13 16:06:45
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor