Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Ikke imponerende
Søndagens kamp mot Raufoss ble en bekreftelse på at det fortsatt er mye å gå på for KIL  


- Jeg føler at det går bra. En kort periode rundt jul var jeg ned i en dyp mørk dal, men sånn skal det være i blant. Jeg mener jeg utvikler meg bra, og intensiteten på trening, samt at trenerne er flinke til å gi tilbakemeldinger hjelper meg, selv om de klager mye på driblingene mine innimellom, kunne Tor Vidar Leikvin fortelle kil.no.
KIL startet riktignok veldig bra mot laget fra Toten. Gjestene ble presset tilbake på banen og hadde de første tjuefem minuttene ingenting å by på fremover. KIL var veldig aggressive, vant ballen tidlig tilbake og hadde kontroll. Skåret i gleden var at det ble skapt veldig små problemer for gjestenes keeper.

Så fikk Raufoss en corner, og det så litt for enkelt ut da Kai Erik Moen kunne heade inn 0-1 ved første stolpe (uten å hoppe). Like etter fikk KIL en corner, men Strand headet over da han kom på ballen i god posisjon.

Isteden for var det Raufoss som økte til 0-2. Fremming førte ballen langs egen sekstenmeter. Han burde vel klarert og noen burde vel forklart han at to gulkledde kom stormende. De vant ballen og Adem Grüven denget til lærkula. Den føk nydelig opp i krysset.

Rett før pause ble spydspissen i Åsnesrekka, Kim Roger Strand, klipt ned og KIL fikk straffe. Jaakko Nyberg steg frem, men heller ikke denne gangen hadde finnen hellet med seg. Ballen smalt i tverrliggeren, ned på streken og opp i tverrliggeren igjen før keeper fikk kontroll.

Annen omgang bar preg av lange baller, lite konstruktivt spill og Hawaiitendenser. I tillegg var det ekstremt sjansefattig. Ikke før Tor Vidar Leikvin entret banen klarte KIL å skape store sjanser. Drøye tjue minutter før slutt la han perfekt inn og måltjuven Strand headet inn 1-2.

Fem minutter senere fikk Petter Senstad gjøre som han ville på fem meters hold. Han vendte opp og satte ballen inn bak en sjanseløs Eriksen. Mot slutten la KIL litt trykk på gjestene, og gutta har jo snudd kamper mot Raufoss før, så ingen ga opp. To minutter før full tid havnet et innlegg til slutt hos Fremming på tolv meter. Sliteren gjorde ingen feil og det sto 2-3.

Degens, og kanskje helgas lyspunkt, er Tor Vidar Leikvin. I KILs fire siste kamper står han bokført med scoring mot Sogndal og en sju-åtte assist. I dag klarte han å være innbladet i mål igjen:

- Det gikk greit i dag, men jeg skulle helst sett at vi hadde vunnet. I det vi slet for utligning økte de, og det ble litt tungt. Egenskapen med å gi målgivende pasninger føler jeg at jeg har tatt med meg fra juniorlaget. Jeg har alltid hatt en del assist, og det er jo mye av min rolle på topp, forklarte unggutten etter kampen.

Også trener Sønsterudbråten var fornøyd med Leikvins innhopp, men ellers synes han det var jevnt over grått:

- Vi er bra de første tjuefem minuttene, men så slår vi mye langt. Vi har ikke så mye flyt i dag, men vi må ikke glemme at bare for en uke siden hadde vi det, så ingen grunn til panikk. Jeg mener vi må slippe ballen tidligere og tørre å spille oss igjennom midten. I dag ble det for mye kjæling med ballen og for mye langt.

- På målene i mot er det personlige feil, og det må vi luke bort, slo Sønsterudbråten fast, før han gledet seg litt over at det ble bedre etter byttene i annen omgang.

- Ja, da ble det brukbart trøkk fra vår side, men alt i alt så er ikke dette godt nok og det vet alle sammen. Kanskje det ble to tette kamper på for mange, mente treneren, og tenke på de fire som også startet kamp lørdag.

Fakta:
KIL – Raufoss 2-3 (0-2)
Kongsvingerhallen, 183 bet. tilsk.

Gule til KIL: Wibe-Lund

0-1 Kai Erik Moen (25)
0-2 Adem Grüven (35)
1-2 Kim Roger Strand (67)
1-3 Petter Senstad (72)
2-3 Lars Erik Fremming (88)

KIL (4-3-3):
Fredrik Eriksen
Håkon Wibe-Lund
Jaakko Nyberg
Kai Olav Ryen
Kjetil Byfuglien
Ole Marius Hansen
(Thanh Tran fra 75)
Harald Stormoen (K)
(John Reidar Jensen fra 85)
Lars Erik Fremming
Tore Andreas Gundersen
(Tor Vidar Leikvin fra 64)
Kim Roger Strand
Patrick Holtet
(Vegar Landro fra 77)

Peter Lindau skulle startet dagens kamp, men måtte kaste inn håndkledet med mageproblemer like før avspark. Derfor startet Fremming.

Lars Erik Fremming feiret sin 23 årsdag med scoring. Av en ukjent kvinnelig beundrer fikk han også dette beltet. Det var han mer fornøyd med enn egen innsats: - Det gikk tungt. Med lørdagens kamp i beina var det ingen eksplosisvitet.

Tore Andreas Gundersen er hjemme igjen etter landslagssamling med G19. I lagets siste kamp mot Tsjekkia fikk han ingen spilletid. – Jeg er misfornøyd med å bare få 24 minutter på tre kamper, sa den ambisiøse unggutten som i dag spilte høyre kant for KIL.


Publisert: 2005-02-13 18:40:06
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor