Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Nytt tap
Det er mye som ikke stemmer for KIL om dagen. Lørdag ble det tap mot Strindheim  


Patrick Holtet hadde mange gode innlegg i annen omgang. I dag var Flisagutten klart best fra sin vante kantposisjon.
Det ble ikke all verden å juble for i første omgang. Strindheim prøvde å stå litt høyt i starten, men en del feilpasninger gjorde at KIL ikke kunne spille seg til sjanser. Det første som kan kalles en sjanse var et langt Strindheimkast som endte opp i et skudd fra spiss vinkel. Ulla reddet greit.

Etter ti minutter tilrev KIL seg et spillemessig overtak som varte omgangen ut. Til tross for brukbart ballinnehav ble det skapt litt få sjanser. KIL hadde en del hjørnespark i første omgang og i forbindelse med disse ble det litt trøkk mot gjestenes mål. Gundersen, Strand og Nyberg hadde hver sin heading som endte henholdsvis hos keeper, over eller i en forsvarer.

- Jeg synes ikke det gikk helt på skinner. Både pasningsspillet og duellspillet kunne vært bedre. Det hele virket litt urytmisk. Kula var den mest positive på KIL i først omgang, mente tribunesliter Kjetil Byfuglien.

Ved pause satte KIL inn Lindau (indreløper), Birkeland (spiss) og Ryen (stopper). Jensen gikk ut på venstre back, mens Pat trakk ut på kanten.

Også i annen omgang startet KIL litt rufsete, og etter en snau time ble KIL straffet. Gjestene fikk et frispark på atten meter, og Øystein Wik satte ballen inn nede ved den nærmeste stolpen. Mange mente Ulla sto feilplassert da den ballen suste inn.

Noen minutter senere fikk Peter Lindau en eventyrlig sjanse til å utligne, men da han stormet til satte han ballen over fra ca tre meter. Vi slår fast at det var en brukbar sjanse. Dette var innledningen på en god KIL periode, og endelig lå det mål i luften. Thanh Tran hadde et godt langskudd der små marginer gjorde at Birken ikke rakk returen før keeper. Det virket som om Lindaus miss var en vitamininnsprøytning. Tempoet ble litt større og KIL kjørte på mot Strindheims mål.

Like gjorde Lindau missen godt igjen. Etter en fin stikker av Kula havnet han ute på kanten. Der dro han av sin mann et par ganger før han la perfekt inn til Frode Birkeland. Han headet enkelt inn 1-1.

Selv om KIL lignet mest på vinnerlaget etter utligningen var det Strindheim som satte inn neste mål. Et fint gjennomspill med tilhørende løp sendte Krogstad igjennom. Han lobbet elegant over en utrusende Ulla.

KIL klarte ikke skape all verden mot slutten. Keeper måtte fiste et frispark fra Holtet over, men lemping og flytting av folk opp på topp ga ikke resultater.

Vegard Skogheim hadde dette å si etter kampen:

- Det er noe som ikke stemmer om dagen, og det er det nok mange årsaker til. Duellespillet i førsteomgang er for dårlig, enda vi vet vi må trå til mot tente 2. divisjonslag. Jeg var skikkelig forbanna i pausa og det ble litt bedre i annen omgang. Vi får til noen fine kombinasjoner og en del gode innlegg. Allikevel er det helt klart at vi er ute av rytme og vi er ikke samspilte, men etter pause jobber vi litt hardere og da er det en del positivt.

- I fjor på denne tiden hadde vi god rytme og var samspilte i og med at vi matchet et lag. Nå er det siste helga der alle får spille. Og etter Skeidkampen søndag kommer vi til å plukke det vi mener er de elleve beste, og finpusse en stamme frem mot seriestart, sa Skogheim og varslet med det at tiden som sosialminister er over etter denne helga.

- Uansett så kommer vi til å få igjen for dette hardkjøret og at alle får spilt en del når serien går sin gang, og glem ikke at dette er finfin trening for de unge spilleren, legger Skogheim til før han setter kursen for senga. Søndag morgen er det nemlig trening for KIL før de tar imot Skeid klokken 15.00.

Fakta
KIL – Strindheim 1–2 (0-0)
Kongsvingerhallen
105 tilskuere

0-1 Øystein Wik (58)
1-1 Frode Birkeland (76)
1-2 Daniel Krogstad (82)

KIL (4-3-3):
André Ulla
Håkon Wibe-Lund
John Reidar Jensen
Jaakko Nyberg
David Molnberg
(Ryen fra 45)
Ole Marius Hansen
Thanh Tran
Patrick Holtet
Tore Andreas Gundersen
(Kalsæg fra 60)
Kim Roger Strand
(Birkeland fra 45)
Tor Vidar Leikvin
(Lindau fra 45)

Benken:
Fredrik Eriksen
Kai Olav Ryen
Peter Lindau
Einar Kalsæg
Frode Birkeland


Kalsæg måtte ha litt hjelpe til å smile etter kampen. Vi slår fast at han gjorde et positivt innhopp.

Det tar på med 10-12 økter i uka. Etter kampen var Jensen sliten.


Publisert: 2005-02-19 21:29:01
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor