Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Snur det nå?
Søndag reiser gutta til Horten for å møte Ørn, en klubb alle KIL supportere har hørt om.  

I sin tid var det fra Ørn vi hentet Dag Riisnæs og Trym Bergman. I dag er det ikke akkurat spillertyper som disse to Horten-klubben er kjent for. Søndag blir det krig med fare for nakkeskader.

Erik Nystuen forventer at Ørn vil ligge godt samlet på egen halvdel. Når de vinner ballen blir det trolig lange baller mot de to raske spissene. Med andre ord blir det viktig for KIL å ikke miste ballen på midtbanen.

Nystuen har enda ikke helt bestemt hvilke elleve som skal starte mot de robuste bruntrøyene. Han venter denne gange med å ta ut laget til søndag, så i dag fikk alle spillerne beskjed om å forberede seg til kamp.

Skadesituasjonen er bedre enn på lenge; det er faktisk spillere å velge mellom. Bare Ollie, Adolfsson, Langnes, Halvorsen og Berg er ute. Kristian har denne uka fått vondt i knærne. Mest trolig er det smerter fra ryggen som stråler ut i beina. Slik det ser ut nå blir han ikke med til Horten.

Gullerud har nå to uker med trening og en kamp bak seg. Han har vært frisk på trening denne uka. I tillegg er Karlsrud fit for fight, mens Vaadal er litt tvilsom. Torbjørn har vondt, men Nystuen regner med at han blir klar til søndag.

På Gjemselund ble Ørn slått 3-0 etter scoringer av Stormoen, Gullerud og Berg. Ingenting hadde smakt bedre enn en gjentagelse. La oss håpe det blir 3 poeng til KIL slik at vi har en god grunn til å huske denne Royale helgen....


Publisert: 2001-08-24 19:30:53
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor