Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
På gang
Juniorlaget slo Carlstad United, og viste at de er på rett veg etter et par svake treningskamper i januar.  


Ragnar Koffeld scoret to mål, hvorav et på straffe.
Carlstad United er en hardt satsende klubb. Det er en overbygningsklubb der flere klubber i byen har gått sammen for å danne et elitelag. De siste årene har KIL/NTG spilt mot dem flere ganger, og kampene har som oftest vært jevne.

Gutta våre var best i denne kampen, og vant fortjent, men svenskene ytte god motstand. I tillegg til seieren var det også mye annet gledelig å se. Det viktigste var kanskje at intensiteten var mange hakk bedre enn i tidligere kamper. Jermund Udnæseth har funnet igjen gløden sin og tråkket til i taklingene så det luktet svidd. Ragnar Koffeld er også snart fullt ut restituert etter sin skade, og gir mye juling i duellene. Fjorårets toppscorer i interkretsserien blir nok også i år en målfarlig herremann.

KIL/NTG tok kommandoen fra start. Allerede før det hadde gått ti minutter hadde Robert Leistad kommet seg rundt svenskenes venstreback et par ganger. På andre forsøk ble det mål da han satte ballen til venstre for en utrusende keeper.

Det gode spillet fortsatte, og innsatsen til Jermund Udnæseth ble belønnet med straffe før halvspilt førsteomgang. Denne satte Ragnar Koffeld sikkert i mål. Nå kom Carlstad mer med. De kom seg opp på vår banehalvdel, og kjemper til seg noen dødballer. På en corner blåste dommeren sitt andre straffespark for dagen. Han mente at det var litt for mye holding i en duell. Dermed ble det redusering til 2-1, selv om keeper Kenneth Volden valgte riktig side.

Ikke før var spillet i gang igjen før dommer blåste sin tredje straffe på under 20 minutter. Denne gangen var det Ragnar Koffeld som ble ulovlig stoppet. Han valgte å la Ruben Haakonsen sjansen til et mål. Det skulle han nok ikke ha gjort, for vestlendingen bommet, og dermed ble pauseresultatet 2-1.

Det tok ikke mer enn et par minutter av andre omgang før ledelsen ble økt. Robert Leistadslo et frispark lavt inn mot mål. Det var helt tydelig vanskelig for keeper. Jermund Udnæseth rakk ikke fram, men det gjorde Ragnar Koffeld. Dermed sto det 3-1.

Det ble ikke flere mål. Resten av kampen ble mye krig, med flere dueller og en del frispark. Det var imidlertid hele tiden hjemmelaget som hadde best kontroll - Carlstad var ikke så ofte på KIL sin banehalvdel.

Alt i alt må vi si oss fornøyd med kampen. Gutta har tatt skritt fremover, og trenerduoen Amundsen/Kristiansen begynner å se konturene av et lag. Dette blir den siste treningskampen på ei stund for juniorene. Neste helg reiser alle på laget som går på NTG på en 2-ukers treningsleir til Malta.

KIL/NTG - Carlstad United 3-1 (2-1)
Kongsvingerhallen, 50 tilskuere

1-0 Robert Leistad (7)
2-0 Ragnar Koffeld (str. 19)
2-1 (str. 32)
3-1 Ragnar Koffeld (48)

NTG/KIL (4-3-3)

Kenneth Volden
Chris Lundhaug
(Jan Erik Bratteli i 45 min.)
Eskil Koffeld
Herman Odden
Kjetil Gerhardsen
Ruben Haakonsen
(Rune Tungen i 14 min.)
Petter Linstad
Jermund Udnæseth
Sverre Digerud
(Henning Løvbrekke i 45 min.)
Ragnar Koffeld
(Stian Aaserud i 32 min.)
Robert Leistad


Publisert: 2005-02-20 22:11:53
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor