Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Udramatisk møte
Årsmøtet hadde ikke de store overraskelsene, men det ble valgt ny leder.  


Her er den nye lederen i KIL Toppfotball, Roger Granseth.
Kjell Øystein Torp takket for seg etter vel et år som leder. Han beholder imidlertid en plass som styremedlem. Inn som ny leder for klubben kommer Roger Granseth. Han var innstilt av valgkomitéen, og hadde ingen motkandidater.

Granseth er godt vant med å ha verv innen fotballen. Han har blant annet vært leder i Indre Østland Fotballkrets i to perioder, og også for KIL Toppfotball sin kontrollkomité. I det sivile er han soussjef i Sparebanken Hedmark, så vi er overbevist om at det er funnet en god leder.

Ut av styret går Marianne Bye og Espen Furuseth. I tillegg til Granseth er Kent Inge Waaler ny i styret, som for 2005 dermed vil bestå av følgende personer:

Roger Granseth, leder
Hans Erik Fremming, nestleder
Bjørn Berntsen, medlem
Jorunn Fiskerud, medlem
Henning Kjøk, medlem
Kjell Øystein Torp, medlem
Kent Inge Waaler, medlem

Videre ble følgende valgt inn i KIL sine komitéer:

Viggo Nilsen, leder kontrollkomitéen
Olav Nysæter, medlem kontrollkomitéen
Lars Løfsgaard, leder valgkomitéen
Pål Håpnes, medlem valgkomitéen

Regnskapet ble gjort opp med et overskudd på vel 750 000 kroner. Dette gjør at KIL nå tilfredsstiller NFF sitt krav om å ha positiv egenkapital. Daglig leder Jens Njøsen og styret fikk ros for god økonomistyring.

Det ble videre vedtatt et budsjett for 2005 med et overskudd på knapt 300 000 kr. Klubben har fortsatt minimalt av midler å tære på i dårlige tider, og det vil være viktig å kunne bygge opp en egenkapital av en hvis størrelse. Det forventes en liten økning i publikumsinntektene, og det er også budsjettert med en økning av det man får inn fra samarbeidspartnere og sponsorer.
5/7 av styret samlet seg etter årsmøtet. Fra venstre Kjell Øystein Torp, Hans Erik Fremming, Roger Granseth, Jorunn Fiskerud og Henning O. Kjøk


Publisert: 2005-02-25 22:25:34
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor