Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Spennende besøk
På mandagens trening fikk KIL besøk av Lynspilleren Ji-Ho Cha  


Med de nye reglene om utlendingskvote er unge Cha blitt litt til overs i Lyn
Cha er i Kongsvinger for å vise seg frem, og kan være en spennende forsterkning hvis han faller i smak. Cha, som er fra Sør-Korea, fyller snart 22 år og har aldersbestemte landskamper for hjemlandet. Han regnes for å være en spiller som er god med begge bein og kjapp i føttene. I tillegg skal han ha en bra motor.

Mange ble overrasket over å se en såpass etablert spiller vise seg frem for en klubb med begrenset økonomi. I tillegg har jo klubben uttalt at nå er stallen full. Vi lar sportslig leder Svein Ystenes forklare:

- Vi har undersøkt litt rundt spilleren og fått veldig gode referanser på han. Vi vet ikke om han er aktuell enda, men det koster oss bare noen hundrelapper å se på han. Espen Nystuen har nå prøvd det meste uten at det ser ut til å gå spesielt bra, og hvis han må operere bør vi ha inn en mann til. Økonomien er en sak for seg, men alle kan være trygge på at vi ikke gjør noe vi ikke kan forsvare, sa Ystenes til kil.no, mens Cha boltret seg sammen med laget på dagens trening.

Cha, som først og fremst er kantspiller, skal spille tirsdagens kamp mot Ull/Kisa, og de som møter opp på kunstgressbanen på Jessheim kan jo da vurdere selv.

- Ja, han får prøve seg i den kampen og så får vi ta det derfra, slår Ystenes fast.


Publisert: 2005-02-28 19:51:11
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor