Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Det raknet
Vegard Skogheim var sint som et lemmen etter kampen mot Ull/Kisa.  


Frode Birkeland scoret et mål med sin nye hårfarge.
Vanligvis er Skogheim en sindig kar med smilet på lur, men etter tirsdagens kamp mot Ull/Kisa på Jessheim viste han helt klart at han var misfornøyd etter kampen. KIL ledet 2-0 uten å ha imponert noe spesielt når det gjensto et kvarter. Da gikk gutta i dvale og lot de gulkledde komme igjen og redusere og utlikne.

- Vi har kontroll de første 75 minuttene, men vi tuller det til på slutten. Det er jeg veldig misfornøyd med. Vi gir dem halmstrået, og de takker og bukker, sa en sur trener til kil.no etter kampen.
- På slutten gir vi oss helt med å gå i dueller, og da slipper man inn mål. Dette holder ikke, avsluttet han.

Banen på Jessheim var temmelig glatt og litt uvant for gutta å spille på. Imidlertid var det ikke verre enn at KIL førte kampen helt fra start. Selv om vi ikke på noen måte glimret, var det klar forskjell på lagene.

Etter at det hadde gått vel et kvarter satte KIL inn 1-0. Peter Lindau spilte gjennom Patrick Holtet på høyresida. Keeper feilberegnet totalt, og Patrick fikk en enkel jobb med å sette ballen i åpent mål fra spiss vinkel. Denne keeperen var forøvrig en gammel kjenning, Erik Smokvina prøvespilte for KIL før 2003-sesongen. Før kampen var det knyttet spenning til den prøvespillende Sørkoreaneren Ji-Ho Cha. Han startet på høyre flanke, og var en del involvert i begynnelsen av kampen. Han slet imidlertid litt med underlaget, og har nok mer å vise fram enn det som var tilfelle på Jessheim. Han fikk en smell rett før pause, men prøvde seg igjen etter hvilen. Det gikk ikke, og han måtte byttes ut noen minutter etter.

- Dette sa meg egentlig ikke så mye om ham. Vi vil imidlertid sette oss ned å vurdere ham nå, sa Vegard Skogheim før han gikk i samtaler med KIL sin sportslige leder Svein Ystenes etter kampen.

Det er jo også et økonomisk spørsmål som skal vurderes, men først og fremst er det viktig å ta stilling til om han faktisk vil heve laget.

Harald Stormoen ble byttet med Thanh Tran i pausen. Kapteinen fikk kjenning med noe smårusk i lysken. Kampen fortsatte uansett som i første omgang. KIL hadde ingen problemer, og Ull/Kisa skapte minimalt. Jaakko Nyberg hadde ingen god dag, og heller ikke Kai Olav Ryen var helt på topp, men det som var tok de allikevel hånd om.

Frode Birkeland fikk æren av å øke ledelsen til 2-0. Kjetil Byfuglien kom seg flott rundt på venstrekanten, la inn langs bakken til Birkeland som sikkert satte ballen i mål. Birkeland viser seg fortsatt som en goalgetter, og blir nok viktig også i denne sesongen.

Så kom de begredelige siste 15 minuttene. Først reduserte hjemmelaget, og da så det ut som om lufta gikk helt ut av KIL. Rett før slutt ble det blant tilskuerne kommentert at det så ut som en 2-2 kamp. Det gikk dessverre troll i ord - utlikningen kom 15 sekunder senere.

Dette var KIL-guttas siste kamp på kunstgress før seriestart. På lørdag er det avreise til La Manga, for en forhåpentligvis god treningsuke under Spanias sol.

Ull/Kisa -. KIL 2-2 (0-1)
Idrettsparken kunstgress, 30 tilskuere

0-1 Patrick Holtet (16)
0-2 Frode Birkeland (54)
1-2 Kristian Torp (75)
2-2 Kim Brenna (89)

KIL (4-3-3)

André Ulla
John Reidar Jensen
(Vegar Landro i 20 min.)
Kai Olav Ryen
Jaakko Nyberg
Kjetil Byfuglien
Ole Marius Hansen
Harald Stormoen
(Thanh Tran i 45 min.)
Peter Lindau
Ji-Ho Cha
(Kim Roger Strand i 39 min.)
Frode Birkeland
Patrick Holtet
(Håkon Wibe-Lund i 20 min.)
Vegard Skogheim var ikke blid etter kampen.


Patrick Holtet er en super mann!

Publisert: 2005-03-02 00:36:32
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor