Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Første trening gjennomført
Det er glimrende forhold på La Manga, når vi våknet opp i dag var det strålende solskinn og en frisk bris.  

Allerede klokka 9 møtte gutta opp på bane B for årets første trening på gress. På tross av mye regn den siste uka, var banen god. Morten Kristiansen tok seg av keepernes oppvarming, mens utespillerne startet med lett jogging og fortsatte med 25 minutter i firkant. Alle med unntak av Lars Erik Fremming og Espen Nystuen. Nystuen tok økta på hotellets treningssenter, mens Fremming trolig har fått en brist i et ribbein, og derfor unngår øvelser med høy intensitet.
Ulla og Eriksen fikk egen oppvarming.
Etter dette trente alle, både forsvarere og angripere avslutninger. Kvaliteten var til tider bra, og spesielt utmerket Kula seg med sitt gode skuddbein.

- Vi ser at det er litt uvant for gutta å spille på gress. Treffer du ballen litt høyt, lugger det veldig, men dette er jo helt normalt når man skifter underlag.

Til slutt var det spill mot to mål, ti mot ti. Grønt lag stilte med Eriksen, Wibe-Lund, Ryen, Nyberg, Byfuglien, Stormoen, Lindau, Holtet, Birkeland og Kalsæg. Rødt lag besto av Ulla, Landro, Jensen, Molnberg, Tran, Kula, Leikvin, Scattred, Gundersen og Strand.

Kampen endte 2-1 til grønt lag. Kula satte inn 1-0 til rødt etter en retur, men Birkeland vendte kampen til grønt sin fordel med sine to mål i andre omgang. Det første luktet litt av offside, mens det andre satt nydelig i krysset.

Verdt å merke seg er at både Olausson og Ji-Ho Cha løp i stedet for å spille fotball. Cha sliter fortsatt litt etter smellen han pådro seg i kampen mot Ull/Kisa, Olausson er snart frisk, så begge ventes å trene for fullt om ikke så lenge.

- Cha trener muligens for fullt i kveld, han har trolig fått noe som minner om ei lårhøne i ryggen. Han er under kyndig behandling av Sondre Buvarp og Winnie Lind. når det gjelder Olausson, håper vi å ha ham i full gang i løpet av uka, men vi vil ikke ta noen sjanser, sier Vegard Skogheim.
"Turbo" stilte med nytt pannebånd.


Publisert: 2005-03-06 11:40:08
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor