Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Brenna imponerte stort
I år som i fjor er det innlagt en konkurranse for hele troppen som skal gå gjennom hele uka, og i år som i fjor imponerer materialforvalter Henry Brenna stort  

Ettermiddagstreninga ble avsluttet med første del av konkurransen som skal gå over hele uka. Vi fikk se mer eller mindre presise innsidepasninger fra spillere og ledere. Det var lenge utlendingene som imponerte mest. Peter Lindau og Jaakko Nyberg ledet etter at spillerne hadde prøvd, men ingen av dem endte opp som vinnere. Henry Brenna satte ballen presist og sikkert mellom alle kjeglene.

Forøvrig var det for andre gang i dag ei god trening. Selv om underlaget er uvant etter spill på kunstgress er det mye bra å se. John Reidar Jensen tar mye ansvar bakover, bruker kjeften til å dirigere og backer opp medspillerne sine. Det er tydelig at han vil være en seriøs utfordrer til Nyberg og Ryen på midtstopper.

Jensen avbrøt treninga litt før slutt. Han var litt stiv i ryggen, og tok ingen sjanser. Han dro sammen med kiropraktor Sondre Buvarp etter treninga for å få den i orden igjen. Begge kunne berolige oss med at dette var helt udramatisk. Ellers fikk også Foday Scattred problemer, men etter et par strøk med en av Buvarps vidundermedisiner gjorde godt, og han kunne fullføre treninga.

Paul er igang igjen, vel en måned før seriestart.
Dagens beste nyhet var uansett at vår "arviking" Paul Olausson fullførte hele treninga.

- Det er godt å se ham igang igjen, dette liker vi, hørte vi fra sidelinja.

Olausson viste at han nok mangler noe på toppformen, men han er en god mann å ha for laget. Han har egenskaper som få andre har, med et hurtig rykk og gode finter. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Også Ji-Ho Cha trente for fullt søndag ettermiddag, og vi slår fast at gutten er kjapp i beina og har god teknikk.

Espen Nystuen og Lars Erik Fremming trente styrke da de andre gutta var på feltet. Sistnevnte er ventet tilbake på fellestrening i løpet av et par dager, mens Nystuen som faktisk har hatt noen smertefrie dager fortsatt ikke er aktuell for vanlig trening.
Brenna foran korridoren som han klart å tre ballen gjennom med bemerkelsesverdig stor presisjon.


Foday Scattred ble behandlet av Sondre Buvarp - med vaselin.

Publisert: 2005-03-06 17:52:24
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor