Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Kaldt tap
KIL fikk ikke spillet til å gli skikkelig, og gikk på et fortjent tap mot Stabæk  


Kula var god.
Årets første kamp på gress ble en blandet opplevelse. KIL åpnet veldig bra og Holtet satte et frispark i tverrliggeren før kvarteret var spilt. Tempoet var høyt og KIL taklet det et lite hakk bedre enn Stabæk de første tjue minuttene. Det ble ikke skapt all verden foran Stabækmålet, men alt i alt var banespillet oppløftende i denne perioden. Kula sto frem i sin midtbanerolle og var KILs beste kampen igjennom.

Stabæk derimot klarte å skape sjanser, men ikke før klokka dro seg mot halvtimen. Den største fikk de etter en corner. Kula steg til værs og headet ballen i egen tverrligger. Den falt ned hos en Stabæk- spiller. Bare en blokkering fra Wibe-Lund hindret scoring.

- Jeg er fornøyd med at jeg slo Finstad i den duellen, var Kula kommentar i pausa.

Begge lag hadde noen friske skuddforsøk, men omgangen endte 0-0. Annen omgang startet med en scoring for Stabæk. De spilte seg gjennom på vår venstreside og Melhuus klinket ballen i nærmeste kryss fra drøye ti meter.

KIL klarte ikke holde like godt nivå i andre omgang og det som var av sjanser var det Stabæk som skapte. Eriksen var stødig i mål og to ganger vartet han opp med veldig fine redninger. Innbytter Ji-Ho Cha kunne utlignet da han satte et frispark i tverrliggeren ti minutter før slutt, men det var Stabæk som ganske fortjent økte til 2-0 like før slutt. Helt umarkert kunne Poljac sette et innlegg fra vår høyreside i mål.

- Det var vel helt OK over hele linja. Stabæk var et hakk over oss og hadde ballen mest. Vi slår bort for mange baller, og det er unødvendig selv om tempoet stort sett er høyt. Stabæk kommer nok til å bli et topplag, sammen med Sogndal. De virker å være på ca samme nivå, mente KILs bestemann Ola Marius Hansen.

- Det var en helt OK førsteomgang, men annen omgang er langt under pari. Vi blir for unøyaktige i handlingsmønsteret defensivt og alt for unøyaktige offensivt. Det ser ut som om vi løper rundt og venter på noe, sa Vegard Skogheim, som også i dag bevarte humøret. Da kampen var slutt viste gradestokken 5 grader, og da kom følgende kommentar:

- Det burde vært hall her.

Fakta
Stabæk - KIL 2-0 (0-0)
La Manga

1-0 Torbjørn Melhuus (48)
2-0 Branimir Poljac (84)

KIL (4-3-3)
Fredrik Eriksen
Håkon Wibe-Lund
Jaakko Nyberg (K)
Kai Olav Ryen
Kjetil Byfuglien
Thanh Tran
(Foday Scattred fra 64)
Ole Marius Hansen
Peter Lindau
Einar Kalsæg
Frode Birkeland
Patrick Holtet
(Ji-Ho Cha fra 71)
Cha var ny.

Fredrik var keeper.


Publisert: 2005-03-07 21:06:11
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor