Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Pluss og minus
Det er på tide med en oppdatering på skader - kil.no har pratet med både medisinmann og pasienter.  


Utviklingen for kaptein Stormoen er ikke bra.
Dagens dårlige nyhet er at lagkaptein Harald Stormoen har en negativ utvikling. Han kjenner igjen smertene han sleit med i fjor høst, og det endte som kjent med operasjon for Gilmores Groin. Det er ikke dermed sagt at ny operasjon er nødvendig, men kiropraktor Sondre Buvarp synes ikke det ser alt for bra ut:
Lars Erik har sett et par treninger fra sidelinja.
- Harald har stor forskjell i rotasjon på venstre og høyre hofte. Skuddbeinet hans, det høyre, har en muskulatur som er veldig stram i hofta, sier han.

- Hvordan behandles dette? Spør vi.

- Han behandles med stretching for å løse opp i muskulaturen. I tillegg trener han styrke for å stabilisere den.

Espen Nystuen trente i dag med ball for første gang siden i fjor høst. Humøret hans blir bedre og bedre dess mer han trener. Han har fått behandling med kortison, og det har definitivt hjulpet. Han har nå lite smerter når han løper, og kil.no kunne med selvsyn se at han gjennomførte en hel time på tredemølle i går.

- Kneet til Espen er bedre enn det har vært det siste året, og det er slett ikke umulig at han rekker serieåpningen, sier Sondre Buvarp.

Paul Olausson har også veldig framgang.

- Jeg regner med å trene for fullt på torsdag, og har tro på å være i form til serieåpningen, sier svensken.

Buvarp er også her godt fornøyd:

- De problemene Paul har nå skyldes først og fremst at han har feilbelastet noen andre muskler som følge av smerten. Dette er helt ufarlig og vil gå over om ikke så lenge.
Her ser vi de skadde spillerne på tribunen i gårsdagens kamp. Legg merke til de tilreisende supporterne i bakgrunnen.
En av troppens andre svensker, Foday Scattred, kom innpå i gårsdagens kamp, men følte seg litt dårlig i dag. Han har noen spenninger på innsiden av låret. Det kan være farlig å belaste for tidlig, så det er viktig å ta tida til hjelp. I skrivende stund trener han for fullt med resten av laget, og det ser greit ut.

Turbo-Fremming er høyaktuell for kampen på fredag. I dag tidlig var han helt bra, den smertedempende salven hadde virket upåklagelig. Ting tyder på at problemet hans har vært en brist ribbeinet. Det går uansett over om ikke så lenge

- Jeg føler meg bra, Skogheim bestemmer om jeg spiller, men jeg har veldig lyst til å være med! Sier Turbo

David Molnbergs smerteterskel er meget høy, men stemplinga han fikk på mandag satte ham utenfor et par økter. Han har samvittighetsfullt nok smurt på smertedempende salve og dette gjør at han kanskje kan være kampklar fredag hvis Skogheim skulle ha behov for ham.


Buvarp og Olausson er fornøyde med hverandre.

Publisert: 2005-03-08 17:50:30
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor