Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Tyrkisk straffe
En skikkelig utfordring for ferskingene og litt å bryne seg på for alle på torsdagens morgentrening.  


Morten Kristiansen sørger for at keeperne får kjørt seg skikkelig her nede. Her er det Fredrik Eriksen som tar en pust i bakken.
Torsdagens første økt var ganske rolig og hadde utvikling av ferdigheter i fokus. Senere i dag blir det langt mer fysisk, og pulsen blir nok en del høyere.

På slutten av treningen var det klart for Tyrkisk straffe for de som er på sin første treningsleir. Birkeland, Lindau, trener Skjellestad, keepertrener Kristiansen og Glåmdalens journalist Morten Sand måtte prøve seg.
Thanh Tran fikk uventet hard konkurranse av Sønsterudbråten, men til slutt vant den beste.
I tillegg var det konkurranse. Thanh Tran imponerte med sin høyrefot og til slutt sto han igjen som vinner i øvelsen der man skulle score i et ishockeymål 40 meter unna.
Glåmdalens journalist, Morten Sand, var noe ustø og groggy, men fullførte med en slags stil.
Kil.no kommer tilbake med mer om fredagens kamp torsdag kveld.
Peter Lindau klarte seg brukbart på Tyrkisk straffe. Ti runder rundt, litt tilbake og så avslutning endte i mål. I bakgrunnen står kommandør Eriksen og teller.


Harald Stormoen var med på litt av treningen, og det gikk ganske bra. Espen Nystuen og Paul Olausson var med på nesten hele treningen. Fremming virker å være klar for kamp i morgen.

Publisert: 2005-03-10 13:43:21
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor