Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Kampklare
Torsdagens siste trening var svært positiv, og gutta virker veldig klare for kamp.  


Lars Erik Freming er tilbake og klar for kamp. Han starter mot Aalesund. Fredrik Eriksen må overlate den nye hvite keepertrøya til André Ulla, uten at det er dramatisk.
Den tre kvarter lange spillsekvensen på slutten av treninga var full av trøkk, og best av alt: Spillet satt til tider svært bra.

- Dette var den beste spilløkta på lang lang tid. Intensiteten var god og nøyaktigheten i pasningsspillet var bedre enn på lenge. Ballfører hadde mange valg og flere fikk ikke ballen, og ble litt småsure. Det er et veldig positivt tegn, sier en fornøyd Skogheim til kil.no.
Thanh Tran satte ballen i vinkelen og vant også dagens andre øvelse i Sønsterudbråtens uhøytydelige konkurranse. Dermed vant han sammenlagt og blir påspandert en bedre middag fredag kveld.
På fredag står Aalesund på motsatt banehalvdel, og det blir veldig spennende å se hvordan gutta klarer seg mot det ferske Tippeligalaget. De som får muligheten til å vise at KIL ikke har sakket akterut i forhold til Nordmarks gutter er:
André Ulla
Håkon Wibe-Lund
Jaakko Nyberg
Kai Olav Ryen
Kjetil Byfuglien
Lars Erik Fremming
Ole Marius Hansen
Peter Lindau
Ji-Ho Cha
Frode Birkeland
Einar Kalsæg
Hver eneste dag spises det melon.
Her er det verdt å merke seg at Ji-Ho får starte kampen. Han var veldig positiv på trening og gjør at Patrick må starte på benken. Naturligvis ønsker trenerne også å se Lynspilleren i en hel kamp.

- Jeg tenker mest på at vi skal vinne fordi vi tapte forrige kamp. Stabæk var ikke gode, men vi gjør to feil og blir straffet for det, sier Ji-Ho, som var godt fornøyd med sin egen innsats på dagens trening.
Onsdag tok flere av gutta en tur til Murcia. Her ser vi Tran, Leikvin og Molnberg i byens trivelige sentrum.


Ji-Ho Cha og Frode Birkeland samarbeidet meget bra på treningen. Kan det bli suksess også i kamp?

Publisert: 2005-03-10 19:43:28
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor