Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
På jakt
Ystenes lover intens keeperjakt fra KIL sin side  


- Jeg sprang Baksjøløpet i helga så jeg er for så vidt klar, men jeg ble fryktelig stiv og støl dagen etter, forteller en spøkefull Ystenes til kil.no.
- For det første så var dette var veldig trist for André. Nå har vi masse følere ute i både inn og utland for å finne en god keeper. Det kan bli vanskelig å få noe på plass før 31. mars for det er lite keepere i markedet på denne tiden av året. Nå kjøper vi oss litt tid og samler inn tips. Økonomien gjør at det kan bli vanskelig å hente noen fra for eksempel England eller Nord Norge, forteller Svein Ystenes.

Det er med andre ord vanskelig å si noe veldig konkret akkurat nå. Ellers forteller Ystenes til kil.no at Ulla er veldig motivert for å komme tilbake, men klubben kan ikke ha bare en keeper hele sesongen.

- Jeg ville ikke nøle med å bruke Fredrik i en kamp i Adeccoligaen, men vi må ha to gode valg, slår sportslig leder og keepertrener Svein Ystenes fast.

Er det noen som vet om noen aktuelle keepere rundt omkring kan dere sende en e-post til kilpost@kil.no.

Når det gjelder Ji-Ho Cha sin overgang så er det enda ikke kommet til noen løsning. Klubbene er i grei dialog, og Ullas skade virker ikke å ha noen innvirkning på den saken.


Publisert: 2005-03-15 15:50:11
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor