Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Finsikting
Få klubber har så mange keepere på blokka som KIL akkurat nå  


Ensom keeper søker treningskamerat.
Svein Ystenes kunne fredag fortelle kil.no at KIL har fått inn forslag på mange interessant navn. De fleste, som holder et høyt nivå, har man jo noenlunde oversikt over fra før, og nå er oppgaven å finne de som er interessante innenfor KIL sine rammer. KIL har til nå vært i kontakt med noen klubber og noen keepere.

Klubben er ute etter en keeper som er i form, har kamptrening fra høyt nivå og som ikke blir en for stor økonomisk belastning. En av begrensningene for en klubb der de fleste ikke kan leve av lønna er at folk må flyttes langt. Allikevel er som kjent ingenting umulig (i hvert fall ikke ved påsketider).

- Det blir også uaktuelt for oss å få inn en drøss med keepere for å vise seg frem. Det koster både tid og penger, sier Ystenes til kil.no.

Målet nå blir altså å koke lista ned til et par realistiske og seriøse alternativer, og ta det derfra.

Vi kan også fortelle at KIL har fått mange e-poster fra unge ambisiøse keepere, så søkemassen til NTG neste høst bør ikke mangle keepere.


Publisert: 2005-03-18 10:37:18
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor