Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Fire igjen
KILs keeperjegere har nå kokt keeperlista ned til fire aktuelle kandidater  

Jegerne, Svein Ystenes, Vegard Skogheim, Morten Kristiansen og André Ulla, står i spissen for jakten, og de har hatt kontakt med mange:

- Ja, det har blitt mye prat, mange telefoner og en del e-poster. Nå har vi fått sjekket et par stykker ut slik at vi står igjen med fire stykker. Av de kan vi si at det er to proffe og to semiproffe, forteller Ystenes, før han røper at det dreier seg om en svenske, en tysker og to nordmenn.

Overgangsvinduet stenger som kjent 31. mars, men i slike situasjoner som KIL er kommet opp i gis det som regel dispensasjon til å hente spillere etter deadline. Allikevel satser KIL på å få på plass en sisteskanse før fristen går ut:

- Ja, det må skje noe før 31. mars. Jeg håper til og med vi kan få til noe før påskeferien slik at folk kan slippe ned skuldrene og ta noen velfortjente dager fri, sa en optimistisk Ystenes til kil.no mandag ettermiddag.

Vi takker nok en gang for alle gode keepertips som har kommet på e-post til klubben. Vi i redaksjonen synes det var ekstra hyggelig at kun en fire-fem stykker av bortimot to hundre var useriøse. Nå har vi et brukbart arkiv med keepere i alle aldersgrupper.


Publisert: 2005-03-21 16:41:16
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor