Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Byfuglien bekymret for beinet
Sondre Buvarp mener det er 50 % sjanse for at Kjetil rekker søndagens kamp, men venstrebacken selv er ikke så optimistisk.  


Høytflyvende på La Manga – litt lenger nede nå.
I dag tidlig gjorde det minst like vondt som i går kveld, men etter at jeg fikk behandling i dag har det helt klart blitt bedre, sa han til kil.no mandag kveld.

Under gårsdagens kamp dro venstrebacken vår på seg en strekk helt øverst oppe i lysken. Det skjedde ved at beinet vrei seg da han skulle avskjære en ball som kom fra en motspiller.

Jeg har gått rundt ei stund og vært stiv i den lysken, så det kan jo hende at jeg var spesielt utsatt for en skade nå, men uansett er det jo veldig bittert at det skjer nå uka før seriestart. Sondre Buvarp fortalte meg i dag at det var 50 % sjanse for at jeg skulle rekke serieåpningen, men han vet ikke hvordan det kjennes, sier en hakket mer pessimistisk Byfuglien.
Dersom Kjetil blir borte lenge, kan han kanskje få sjansen til å dyrke en annen hobby, nemlig fisking. Her ser vi resultatet av en pilketur han var på i påsken. Merk at selv om han hadde noen dager fri, tenkte han på fotballen både tidlig og sent.
Både Buvarp og lege Svein Nilsson har jobbet med saken i dag, og Nilsson har også satt ei sprøyte som har hjulpet. Kjetil trener uansett alternativt i morgen onsdag, men det er altså håp for at han kan komme tilbake utover i uka.

Uansett tror jeg ikke at publikum skal være altfor bekymret, David Molnberg er i kjempeform, og jeg tror kampen i Sogndal vil bli en kamp som passer ham, sier Kjetil om backkollegaen sin.

Vegard Skogheim deler imidlertid ikke ut noen backplass på forskudd:

Selv om David ikke satt på benken på søndag er han absolutt aktuell, men det er heller ikke utenkelig at Vegar Landro og Håkon Wibe-Lund tar hver sin side, sier han.

Foday Scattred sin skade ser ikke ut til å være alvorlig. Hans lårhøne ser helt ordinær ut, og han vil være i fullt slag om en dag eller to.

I morgen trener KIL-gutta i Kongsvingerhallen tidligere enn vanlig. Treninga begynner 1500. Trolig blir dette den nest siste treninga på kunstgress dette året, på torsdag og fredag reiser trolig gutta over grensen for å trene – på Morastbanen i Charlottenberg.
Kjetil sammen med Kai Olav Ryen i Sogndal i vinter. Til helga må Ryen muligens stå alene.


Publisert: 2005-04-04 21:28:49
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor