Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Rapport fire dager før dagen
kil.no besøkte en udramatisk KIL-trening der gutta for det meste trente på detaljer.  


Rune Sønsterudbråten og Ole Enok Skjellestad ledet dagens økt
- Vi har jobbet litt med forsvarsfireren, ellers har spillerne jobbet med individuelle treningsprogrammer, sa Rune Sønsterudbråten. Dette har vært malen for onsdagsøktene etter jul. Da har spillerne kunnet terpe på detaljer der det har vært forbedringspotensiale. kil.no stakk innom mot slutten av økta, det vi da kunne se var først at Patrick Holtet trente på frispark, mens fire stykker øvde seg på å stå i mur.

Etterpå var det trening på innlegg og avslutninger. Ji-Ho, Patrick og Tor Vidar slo innlegg, mens Thanh, Kai, Vegar, David, Tore Andreas og Kim Roger prøvde å sette ballen inn i mål to og to om gangen. Vi fikk se en del flotte mål, men det blir nok vanskeligere på søndag, da vi nok må regne med at Sogndal stiller med forsvarsspillere.

På skadefronten er det noe småtteri som gjorde at en del av gutta tok det med ro i dag. Både Håkon og Jaakko sleit litt, og tok det med ro. Det var dog ikke verre med noen av dem enn at Sønsterudbråten garanterte at de hadde spilt hvis det hadde vært kamp i dag.

Forøvrig er Foday Scattred sitt lår er mye bedre etter behandling de siste dagene.

- Jeg trener for fullt i morgen, og det er ingen tvil om at jeg er klar til kamp på søndag, sa en blid svenske etter økta.

Kjetil Byfuglien prøvde seg på en løpetur i dag – ellers er det lite nytt om ham, vi vet ennå ikke om han får tur til Vestlandet.

Morgendagens trening blir på Morastbanen i EU (Nærmere bestemt i Eda). Økta begynner omtrent klokken 1600, så fort spillerne har kommet seg over grensen. For de interesserte kan vi informere om at banen ligger på høyre hånd langs riksvegen mellom grensen og Charlottenberg, ved siden av huset der klesbutikken [i]Amira[/i] tidligere lå.

Patrick trente på firspark.


Mens andre trente på å stå i mur.

Publisert: 2005-04-06 23:51:25
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor