Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Rapport fra EU
KIL benyttet seg fredag av fasilitetene i EU, hvor gressbanene åpner hakket tidligere enn utenfor unionen.  


Turbo liker seg godt i Sverige.
Morastbanen var myk, men hadde ikke antydning til grønt gress. Uansett var spillerne meget fornøyde med endelig å trene utendørs.

- Det er en drøm å komme ut på gress, selv om ikke bana er tipp topp, er det alltid godt å komme ut på naturlig underlag om våren, sa Kai Olav Ryen.

Vi i KIL benytter anledningen til å takke gode venner i IF Örnen i Charlottenberg for at vi fikk låne banen deres for å forberede oss best mulig til serieåpningen.
Får Håkon sin debut i 1. divisjon?
Fredagstreningene før kamp har ikke Skogheim forandret noe på. De gikk over akkurat samme lest som i fjor, og ble avsluttet med skyggefotball mot et mål.

Søndagens lag ble ikke tatt ut, og heller ikke ut fra skyggefotballen var det mulig å gjette seg til noen startellever. Det ble byttet både hit og dit, så et tips om en startoppstilling ville bli en ren gjetning.

Frode Birkeland var heller ikke i dag på trening. Han er fortsatt høyst tvilsom til kampen. Kjetil Byfuglien blir definitivt ikke med oppover.
Tore Andreas Gundersen var en av de som ble prøvd som spiss sammen med Foday Scatred fredag.
Håkon Wibe-Lund debuterer muligens i 1. divisjon på søndag. Han var en av de viktigste spillerne bak opprykket i 2003, men grunnet skade spilte han ikke i det hele tatt i fjor. Nervøsitet er et fremmedord for Håkon:

- Jeg er ikke nervøs, men jeg håper virkelig at jeg får spille. Det hadde vært utrolig morsomt å få sjansen mot Sogndal. Jeg er en bedre fotballspiller nå enn før jeg ble skadet, og det gjør at det vil være spesielt moro å få gjøre comeback på førstelaget igjen, sier han.

Det blir ei lett trening i Sogndal søndag morgen, og laget blir tatt ut etter den økta. Troppen er imidlertid offentliggjort, og den er som følger.

Fredrik Eriksen
Fredrik Persson
Håkon Wibe Lund
Vegar Landro
John Reidar Jensen
Jaakko Nyberg
Kai Olav Ryen
David Molnberg
Lars Erik Fremming
Ole Marius Hansen
Peter Lindau
Ji-Ho Cha
Patrick Holtet
Einar Kalsæg
Paul Olausson
Tore Andreas Gundersen
Foday Scatred
Kim Roger Strand

Frode Birkeland blir med hvis han føler seg bedre i morgen.

For øvrig minner vi om KIL sin SMS tjeneste. Send KIL RES til 1960, og du vil få rykende ferske oppdateringer fra alle KIL sine kamper. Det koster kr. 3 pr. melding.
Skogheim og Sønsterudbråten går gjennom søndagens taktikk, vi måtte dessverre sensurere dette i frykt for at ting kunne lekke ut til våre motstandere.


Det er ingen tvil om hvem som er kongen (se nummeret!)

Publisert: 2005-04-08 20:15:16
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor