Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
6-1 og tre poeng i seriepremieren
Det ble ingen spillemessig stor affære i Kongsvingerhallen lørdag ettermiddag da KIL/NTG og Nordstrand møttes i seriepremiere. Antall store sjanser stod ikke i stil til antall scoringer, og effektivitet må sies å være dagens stikkord.  

1. omg:

Etter sju minutters spill kommer hjemmelaget rundt på venstresiden. Angrepet ender med et godt innlegg som spissen Ragnar Koffeld ekspederer i mål. Få minutter senere kommer hjemmelaget seg til en halvsjanse etter nok et angrep på venstrekanten. Det var i det hele tatt fra denne kanten de fleste situasjonene ble skapt i første omgang.

Etter drøye tjue minutters spill kommer gjestene til en kjempesjanse alene med keeper. Hjemmelagets sisteskanse får avverget og tar også hånd om returen slik at det fortsatt står 1 – 0 til vertene.

Etter 26 minutter får hjemmelaget frispark i god posisjon fra cirka 20 meter. Midtbanespiller Petter Linstad skrur ballen over muren og bort i keepers venstre hjørne. 2– 0.

Sju minutter etter dette er det på hjemmelagets høyre side det skjer. Et innlegg slås hardt og presist inn til Jermund Udnæseth som setter ballen over fra cirka 70 cm – ikke helt ulik en situasjon Tore Andre Flo hadde på landslaget for et par-tre år siden. Her burde hjemmelaget økt ledelsen.

Den neste store sjansen er det bortelaget som skaper ved å komme seg ned mot dødlinja for så å slå en 45-graders pasning ut i feltet. En god mulighet for gjestene som ender med avslutning til side for mål.

Så er det hjemmelaget sin tur igjen. Etter småfikst kombinasjonsspill ender ballen hos Petter Linstad som fra brukbar posisjon setter ballen utenfor. I omgangens siste spilleminutt får KIL/NTG corner. Denne slås 45 grader ut i feltet til Ragnar Koffeld som relativt uforstyrret får skru ballen borti det lengste hjørnet. Dermed 3 – 0 til hjemmelaget ved pause.

2. omg:

Bortsett fra en avslutning fra Ragnar Koffeld i nettveggen etter fire minutters spill skjer det lite foran målene de første tjue minuttene av andre omgang. Snaut midtveis i omgangene er det gjestene som kommer seg i brukbar avslutningsposisjon. Slippers-avslutningen minner dog mest om tilbakespill til keeper.

Fire minutter etter dette er det rødtrøyenes Ruben Haakonsen som kommer til avslutning etter en fin kombinasjon gjennom midten. Skuddet ender i nettveggen.

Etter 28 minutters spill får Ragnar Koffeld en smell og byttes ut. Inn kommer Henning Løvbrekke. Denne hadde ikke vært på banen mange minuttene før han tegnet seg på scoringslista. En corner touchet innom en spiller før Løvbrekke dyttet ballen over streken. 4 -0.

Neste brukbare mulighet stod gjestene for i form av et frispark fra 18 meter rett foran goalen. Skuddforsøket stoppes av KIL-muren før ballen klareres vekk.

Etter 37 minutters spill er det atter en gang innbytter Løvbrekke som tegner seg på scoringslista. Et pent mål etter godt forarbeid som starter hos høyreback Lundhaug. 5 – 0.

Kort tid etterpå er det duket for nok en scoring til hjemmelaget. Midtbanespiller Rune Tungen plasserer ballen sikkert til side for keeper. 6 – 0.

Noe av det siste som skjer i kampen er at gjestene får et trøstemål etter en unødvendig retur fra hjemmelagets målvakt. 6 -1.

Det bør være mye å gå på rent spillemessig og i forhold til presisjon i pasningsspillet. Det positive: Resultatet og effektiviteten. To spisser scorer to mål hver.

Kampkakta:

Sted: Kongsvingerhallen
Tilskuere: En del

1 – 0: R Koffeld (7 min)
2 – 0: P Linstad (26 min)
3 – 0: R Koffeld (45 min)
4 – 0: H Løvbrekke (73 min)
5 – 0: H Løvbrekke (78 min)
6 – 0: R Tungen (83 min)
6 – 1: - (89 min)

Laget ( 4-3-3)
Kenneth Volden
Chris Lundhaug ( Henrik Bråthen i 4 min)
Eskil Koffeld (K)
Hermann Odden
Kjetil Gerhardsen
Rune Tungen
Petter Linstad
Jermund Udnæseth
Randulf Nedrum (Jon-Kristian Krybelsrud i 6 min)
Ragnar Koffeld (Henning Løvbrekke i 18 min)
Ruben Haakonsen


Publisert: 2005-04-09 21:04:19
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor