Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Hamkam vant
KIL 2 hadde nok en gang tatt turen til Hamar på treningskamp, men denne gangen ble det tap 4-1.  

Ole Enok Skjellestad ledet for første gang laget sitt i kamp. Det endte med tap, men odølingen var allikevel fornøyd.

- De første 70 minuttene var gode, og spesielt hadde vi taket på dem de første 20 av andre omgang, da spilte vi meget god fotball, sa han.

Noe av grunnen til at det ble tungt på slutten, var nok at ¾ av forsvaret hadde spilt full kamp på lørdag. KIL stilte nemlig med et ungt forsvar, der bare Vegar Landro kom fra A-stallen. Resten var i aksjon for juniorlaget i serieåpningen.

Herman Odden spilte en meget god kamp, og fikk skryt av treneren etter kampen. Også de andre juniorene gjorde en god innsats helt til kreftene var brukt opp mot slutten av kampen.

- På slutten fikk vi trøbbel med at de slo langpasninger som vi ikke maktet å stoppe. De fikk dermed løpt igjennom flere ganger og scoret tre mål på det siste kvarteret. KIL fikk en dårlig start. Allerede etter 8 minutter lå det en ball i nettet bak Fredrik Persson. Gutta kom imidlertid tilbake, og midtveis i førsteomgang utliknet Kim Roger Strand etter forarbeid av Ji-Ho Cha. Strand følte seg forøvrig ikke helt frisk, og ble byttet ut mot Ragnar Koffeld i pausen.

Koreaneren var en av tre spillere som spilte på meget uvante plasser. Sammen med Einar Kalsæg dannet han indreløperduoen, mens Paul Olausson spilte i Stormoenrollen sentralt. Verdt å merke seg er det at St. Paul spilte hele kampen, selv om han ble dyktig sliten på slutten. Grunnen til disse tilsynelatende merkelige disposisjonene var at av de spillerne som var disponible fra A-laget var det hele 6 angrepsspillere. Hamkam 2 – KIL 2 4-1 (1-1)
Børstad Kunstgress

1-0 (8)
1-1 Kim Roger Strand (22)
2-1
3-1
4-1

KIL (4-3-3)

Fredrik Persson
Vegar Landro
Eskil Koffeld
Herman Odden
Kjetil Gerhardsen
Ji-Ho Cha
Paul Olausson
Einar Kalsæg
Tor Vidar Leikvin
Kim Roger Strand
(Ragnar Koffeld i 45 min.)
Tore Andreas Gundersen
(Jermund Udnæseth i 45 min.)
Ole Enok Skjellestad var meget fornøyd med midtstopper Herman Odden.


Paul Olausson spilte på uvant plass, men holdt hele kampen.

Publisert: 2005-04-11 22:23:48
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor