Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Noen bytter
Vegard Skogheim har gjort noen endringer på laget foran helgens kamp mot Hødd  


Foday Scatred får ny tillit, men er denne gangen alene i midten foran.
Denne uka har det florert med skader og sykdom, men frem mot kamp ser det ut til å ha bedret seg en del. Det gjør at trenerne har kunnet velge i blant rundt tjue spillere. Det laget som starter mot Hødd i en 4-3-3 formasjon er:

Fredrik Persson
Håkon Wibe-Lund
John Reidar Jensen
Kai Olav Ryen
Kjetil Byfuglien
Lars Erik Fremming
Ole Marius Hansen
Einar Kalsæg
Paul Olausson
Foday Scattred
Patrick Holtet
Kjetil Byfuglien er skadefri - David Molnberg er syk og dermed tar førstnevnte venstrebackplassen.
På benken sitter Fredrik Eriksen, Vegar Landro, Peter Lindau, Espen Nystuen, Tore Andreas Gundersen, Ji-Ho Cha og Frode Birkeland eller Kim Roger Strand.

Som dere ser er det et par endringer i forhold til kampen mot Sogndal. Vegard Skogheim forteller hvorfor:

- Et par av endringene er jo på grunn av skader, men vi tenker også at vi nå skal spiller litt forskjellig fra det vi gjorde i saftbygda. Vi skal tilbake til vårt gamle faste mønster og har stor tro på det. I tillegg er det viktig å ta med folk som virker å være i form. Mot Sogndal kom John Reidar og Paul inn og bidro til at vi hevet oss. Nå vil jeg se at de som spiller fra start står frem, tar ansvar og viser at de vil være på laget.

Jaakko Nyberg er fortsatt ute med sine lyskeproblemer, mens Vegar Landro, Peter Lindau, Espen Nystuen og Kai Olav Ryen er tilbake etter sykdom og småskader. Lindau må ta turen på benken, og der får han selskap av Espen Nystuen. Skogheim har ingen konkrete planer med Espen i forhold til helgas kamp:
Dagens trening, som var den siste før søndagens kamp, besto av dei faste postane.
- Han er skadefri, men har vært syk. Det samme gjelder Frode Birkeland. Derfor er de ikke aktuelle for startoppstillingen. Når det gjelder eventuelle bytter må vi se an kamputviklingen, så i dag kan jeg ikke si noe om hvem som kan komme inn.

Før kampen mot Sogndal ble spillerne foret med info hele uka og så video av motstanderen kampdagen. Denne gangen har trenerne valgt å fokusere mye mer på eget lag:

- Vi tenker ikke på Hødd i det hele tatt nå. Det vi gjorde mot Sogndal var en engangsforeteelse. Nå skal vi breie ut spillet og være flankeorienterte. Det vil si at vi skal litt mer tilbake til basis. Paul Olausson er viktig for oss og viste mot Sogndal og i treningskampen mot Kamma denne uken at han er god med ball og kan dra av et pressledd.

Mot Sogndal maktet gutta og få en scoring på nylig landslaguttatte Terje Skjeldestad. Den var det midtbanespiller Fremming som sørget for. I Kongsvinger har det i mange år blitt etterlyst en spiss som kan garantere over ti mål pr sesong. Vi spurte Skogheim om han har tro på at Foday Scattred, som i fjor satte inn åtte mål på tjuefire kamper kan bli den spissen:

- Ja, på tretti kamper må han da klare å få inn ti mål, men for meg er det mye viktigere at vi har en trio på topp som kan putte en åtte ti mål hver jevnt og trutt. Da er vi mindre forutsigbare, og det er en styrke for laget at vi har mange som kan avgjøre.

- Mot Hødd er det tre ord som gjelder for oss. Vi skal være offensive, aggressive og duellkåte. I starten av sesongen er det alltid slik at man må krige seg til seier, sier Skogheim til kil.no.

Mens gutta trener og spiller kamper nøyer Ulla seg med styrketrening. Tirsdag skal han inn på sykehuset. Da skal han ta den siste undersøkelsen og planlegge operasjonen og opptreningen.

På lørdag blir det mulig å treffe KIL-gutta på Kongssenteret. Da presenteres årets spillere og det selges billetter og KIL-effekter. Presentasjonen starter kl. 13.00.
Fredrik Persson, bedre kjent som Fritz på KIL treningene, får sin debut i Adeccoligaen.


Nystuen klapper for at han endelig er kampklar.

Publisert: 2005-04-15 18:23:54
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor