Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Deilige poeng
Det gikk veldig trått mot Hødd, men god effektivitet og en svensk keeper reddet dagen  


Fritz fikk en god start på hjemmebane.
Einar Kalsæg ble den første som sparket ballen på Gjemselund denne sesongen, men etter at han hadde satt i gang spillet var det Hødd som tok kommandoen på Gjemselund. Før to minutter var spilt hadde de hatt to avslutninger mot KILs mål, og etter fem minutter måtte Fredrik ”Fritz” Persson ta frem en flott redning for å nekte Hødd scoring.

KIL kom noe mer med og hadde to slappe skudd mot Hødds mål i en timinuttersperiode, men frem mot halvtimen var det igjen bortelaget som var farligst. Fritz viste frem nok en fin redning etter tjue minutter, og like etter var han borte ved stolperota etter et kjapt Høddfrispark. Returen ble plukket opp av Hødd og etter en pasning endte det med et skudd like over fra god posisjon.

Like etter fikk KIL et korrekt idømt straffespark da Tommy Sylte handset etter et innlegg. John Reidar Jensen gikk frem og satte ballen sikkert i mål.

- I fra han blåste straffe til jeg fyrte av var jeg sikker på at det skulle bli mål. Det var kjempedeilig å se den gå inn, sa Jensen etter kampen.

Fortsetter Olsusson med slike crosspasninger som var foranledningen til 2-0 har vi mye å glede oss til.
Nå var det KIL som tok over banespillet og gutta spilte seg til et par resultatløse cornere. Fem minutter før pause ble Foday Scattred fint spilt fri, men avslutningen ble slått til corner av keeper. Omgangen ble avsluttet av at Jensen nesten sleivet en klarering i eget mål.

- Det var utrolig nære, gliste han etter kampen.

Kjetil Byfuglien måtte ut med smerter i lysken i pausen. Vegar Landro kom inn. Hødd var langt mindre farlige i andre omgang, men hadde også etter pause et par skudd fra veldig god posisjon. KILs keeper, som ble kåret til hjemmelagets beste både av Glåmdalen og supporterne, var heldigvis våken også etter pause.

Etter en drøy time stemte plutselig alt, på en dag som ellers var preget av knallhard jobbing og lite finspill. KIL kontret og en crosspasning i verdensklasse fra Olausson til Holtet endte i scoring.

- Det var en fantastisk pasning av Paul. Han traff perfekt og jeg kunne bare ta den ned på brystet og denge til. Den gikk inn via tverrliggeren nesten borte i krysset, forklarte Pat.

- Jeg hadde vel 220 i puls så jeg valgte pasning da jeg tittet opp og så Pat på løp. Jeg traff bra og jeg tenkte bare sett den sett den, og det gjorde han jo, sa Paul etter kampen.

Espen Nystuen er tilbake. Han gjorde et positivt innhopp i dag.
Dermed hadde KIL kontroll på den jevne andreomgangen. De siste ti minuttene skapte KIL et par-tre sjanser til, men verken Fremming eller Pat maktet å utnytte ganske store sjanser. Dermed kunne slitne gutter rusle av banen vel vitende om at de hadde tatt deilige tre poeng på en dag da finspillet manglet.

- Det er viktig at vi klarer å jobbe i land en seier på en dag som det går så tungt, oppsummerte Pat.

For fakta, se kamper.

John Reidar Jensen sekunder før han sender KIL i ledelsen.


Patrick Holtet gjentok bedriften fra i fjor, og scoret på halv volley i den første hjemmekampen.

Publisert: 2005-04-17 20:53:26
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor