Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Hva skjer egentlig?
De lokale mediene har i et par dager trykket nyheter om at Fredrik Eriksen ønsker seg bort fra KIL. kil.no har snakket med Sportslig leder Svein Ystenes og trener Vegard Skogheim.  

- Det som har vært framsatt i media er forsåvidt korrekt gjengitt. Vi mottok i helga et brev fra Fredrik der hovedessensen er at han er skuffet over ikke å få nok spilletid, og at han ønsker en avklaring om de sportslige utsiktene i klubben, sier Ystenes.

- På bakgrunn av dette hadde jeg et møte med Fredrik der vi forsåvidt var enige om det meste, bortsett fra punktet om hvem som bør stå i mål. Samtalen var konstruktiv, og vi ble enige om å møtes igjen på fredag for å få en avklaring på hva vi gjør.

- Jeg behandler forøvrig dette som en personalsak med alt det måtte innebære. Vi forholder oss uansett til Fredrik sin kontrakt som løper ut sesongen, sier den gamle keeperkjempen.

Vegard Skogheim er opptatt av å få fram at han ikke tror dette vil ha så mye å si for laget fram mot søndagens kamp i Mandal.

- Jeg tror ikke dette er noe negativt for gruppa. Det virker som om de fleste ser at dette er en sak rundt en enkelt spiller, og at det ikke spiller så mye inn for de andre. Det er bare vi selv som kan lage noe problem ut av dette, og det har vi ikke tenkt å gjøre. Jeg er helt sikker på at Fredrik er profesjonell nok til å gi alt for klubben både på trening og kamp så lenge han er her.

Det har også vært spekulert rundt mulighetene til å få tak i en ny keeper utenom overgangsvinduet. NFF har i gitte situasjoner gitt dispensasjon fra dette, og vil nok kunne gjøre det i dette tilfellet. At tilgangen på keepere er relativt sparsom på denne tida av året er dog en annen ting som ville være en utfordring.

Uansett vil vi få flere svar på fredag.

- Jeg regner med at vi vil kunne uttale oss sikrere fredag ettermiddag, avslutter Svein Ystenes.


Publisert: 2005-04-20 23:10:10
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor