Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Serieåpning i 3. divisjon
Ole Enok Skjellestad sin første tropp er klar.  

KIL 2 er av lokale media tippet som favoritt i årets 3. divisjon. Det blir spennende å se opp blandinga av A-lagsspillere og sultne juniorer klarer å leve opp til dette stempelet.

Det er en del skader i begge troppene om dagen, men man må kunne si at laget allikevel ser meget slagkraftig ut. Tore Andreas Gundersen hviler i morgen og spiller i stedet torsdagens interkretskamp mot Vålerenga. Kjetil Byfuglien tar ingen sjanser med sin strekk og står også over, i hans sted starter en annen Kjetil – Gerhardsen.

Ellers er alle reservene fra Mandal med, i tillegg til Tor Vidar Leikvin og Einar Kalsæg som er frisk igjen etter sykdom. Det betyr at åtte fra A-stallen spiller. Forsvaret blir juniorpreget, med 22-åringen Vegar Landro som nestor på høyre back.

Kampen går i morgen klokken 1900 på Bjerke grusbane. Og nei, Espen Nystuen, det er ikke i nærheten av ditt andre hjem, travbanen i Oslo. Det dreier seg om den gamle klubben til Bjørn Dæhlie som holder til ikke langt fra Gardermoen.

De som er med er:

Fredrik Eriksen
Vegar Landro
Herman Odden
Chris Lundhaug
Kjetil Gerhardsen
Einar Kalsæg
Thanh Tran
Peter Lindau
Tor Vidar Leikvin
Foday Scattred
Kim Roger Strand

Reserver er:

Kenneth Volden
Henrik Bråten
Petter Linstad
Jon-Kristian Krybelsrud


Publisert: 2005-04-24 22:18:50
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor