Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Gjenoppbygging
Dagens trening skulle bidra til å bygge opp igjen spillerne, mens andre jobber med å bygge opp garderober  


Fremming måtte blø litt for klubben i dag også. Denne gangen var ikke Molnberg involvert.
Vegard Skogheim og Rune Sønsterudbråten var begge fornøyde etter tirsdagens trening på Gjemselund. Det var lagt opp til en forholdsvis rolig økt med mye spill på liten bane og en del dødballer. De som spilte kamp mandag bedrev restitusjonstrening. Alle delene av treninga gikk fint, og Skogheim var spesielt fornøyd med dødballene etterpå.

Onsdag og torsdag blir det mye høyere intensitet og langt mer trøkk. Da reiser laget til Brandval for å trene på gresset der. Banene på Gjemselund er nå nysådde, og først fredag får gutta trene på hovedbanen.

Etter treningen var det, som vanlig på tirsdager, felles bespisning på Gjemselund. Og etter det et møte for alle i spillergruppa. Dette er slett ikke uvanlig og Vegard Skogheim stresser at dette ikke er snakk om noen svartmaling av situasjonen eller noe som helst slags krisemøte:

- Nei, vi har ofte slike møter. Nå må vi bare snakke sammen og bli enige om hva vi skal gjøre fremover.

Skadesituasjonen ser litt bedre ut enn for bare noen dager siden. Fredrik Eriksen er såpass frisk igjen at han deltok på treningen, og det gjorde nesten alle de andre også. André Ulla er selvsagt ikke med, men Ji-Ho Cha, som har humpet rundt på krykker etter ankelproblemer, trente. Han er etter eget utsagn klar for kamp til helga.

Slik ser det nå ut der det nye garderobeanlegget skal stå klart 1. september.
Jaakko Nyberg har fremgang, men trente alternativt i dag også. Mye skal skje om han rekker Follokampen, men det er altså fremgang.

Provisoriske benker er bygget for denne sesongen. Når alt er klart skal de flyttes til bane 2, noe som trygt kan kalles en oppgradering av forholdene der.
Også Harald Stormoen kunne tirsdag fortelle om fremgang:

- I går var det ganske bra, men i dag var det vondere igjen, så det er ikke lett å si, sa Stormoen, før han oppsummerte med at det går stadig litt bedre. Når han er i full trening igjen kan bare spåmenn si.


Rune Sønsterudbråten kunne i dag more seg med å kaste ball til Jaakko. Kil.no tipper midtstopperen er kampklar om en drøy uke.


Harald Stormoen, her i den nye Umbrogenseren du snart kan kjøpe på KILshop, kan melde om litt fremgang.

Publisert: 2005-04-26 18:29:53
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor