Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Store skadeproblemer for juniorene
Lista over hel- og halvskadde juniorspillere er lang som ei ulykke.  


Tore Andreas Gundersen forsterker juniorlaget.
Eskil Koffeld, Kjetil Gerhardsen, Henning Løvbrekke, Jan Erik Bratteli, Stian Habberstad og Sverre Digerud er uaktuelle for kampen i morgen grunnet skader. Kenneth Volden og Jan Martin Knashaug har også problemer, men er uansett med i troppen. Når i tillegg Lars Christian Krogh er på skoletur, sier det seg selv at trenerne ikke har så mange spillere å velge mellom før morgendagens oppgjør mot Vålerenga.
Det ser ut som om Randulf Nedrum og Jon-Kristian Krybelsrud starter på benken fra start.
På den positive delen av kontoen skriver vi at Robert Leistad er kampklar igjen etter at han er friskmeldt fra kyssesyken. I tillegg stiller Vegard Skogheim Tore Andreas Gundersen til disposisjon fra A-stallen. Gutta som går på NTG, hvilket er de fleste på laget, blant annet alle i morgendagens startellever, var i forrige uke på treningsleir i Danmark med flotte treningsforhold. Denne uka har treningene vært på noe dårligere underlag på Skansesletta, men treningsfeltet gutta fikk bruke i dag var faktisk overraskende bra.

Motstander Vålerenga har allerede spilt fire kamper i serien. De har tapt mot Moss og Skeid, og vunnet mot Lyn og Follo. Alle kampene har vært jevne, og vi regner med en jevn kamp også i morgen. KIL har startet serien med to store seire mot Nordstrand og Trysilalliansen, men andre resultater tyder på at disse lagene nok kommer til å kjempe i bunnen av tabellen. Det er derfor grunn til å tro at morgendagens motstander vil by på mye mer kamp enn de to første har gjort.

Kampen går på Valle Hovin kunstgress, vegg i vegg med Valhall, klokken 1845 torsdag kveld. Alle fans i Oslo bør benytte muligheten til å få med seg kampen!

Laget blir trolig som følger:

Kenneth Volden
Henrik Bråten
Chris Lundhaug
Herman Odden
Rune Tungen
Jermund Udnæseth
Petter Linstad
Ruben Haakonsen
Tore Andreas Gundersen
Ragnar Gundersen Koffeld
Robert Leistad

Resten av troppen blir:

Jan Martin Knashaug
Jon-Kristian Krybelsrud
Stian Aaserud
Randulf Nedrum
Kjetil Gerhardsen – nå også skadet.


Robert Leistad er friskmeldt, og starter trolig mot Vålerenga på torsdag.

Publisert: 2005-04-27 23:23:30
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor