Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Enga fikk bank!
KIL/NTG slo Vålerenga 3-1, og en frustrert Oslogjeng fikk allerede før pause to mann utvist.  


Etter kampen var det som seg hør og bør jubel i garderoben.
Det ble en merkelig fotballkamp. Fra en innsatsfylt og heit batalje før pause, til tidenes oppvisning i gå-fotball etter. Når vi ser kampen i etterpåklokskapens lys var det slett ikke så rart.

Vålerenga startet best. Vi virket litt nervøse og sleit med å komme opp i motstanderne på midtbanen. Angriperne virket også litt usikre på presshøyden, og det gjorde at det var litt virvar i laget. Vålerenga fikk løsnet et par skudd, men ingen av dem var verre enn at keeper Kenneth Volden hadde full kontroll.

Robert Leistad hadde vært litt anonym i begynnelsen av kampen, men etter knapt ti minutter gnistret han til.

- Jeg får ballen fra Jermund og løper fra forsvareren. Han får allikevel blokkert, men ballen treffer meg og jeg får kontroll. Fra skrå vinkel setter jeg ballen under keeper, sa Robert etter kampen.

Randulf Nedrum kom inn som høyre back - Tore Andreas Gundersen spilte som vanlig i angrepet.
Det var en flott prestasjon av den unge nesbuen i hans comeback etter sykdomsavbrekket.

Nå var kampen jevn, muligens med et lite KIL-overtak, men Vålerenga fikk fortsatt sine farligheter på skudd fra langt eller skrått hold. Når vi så fikk straffespark etter at Ragnar Koffeld, kaptein i sin brors fravær, hadde blitt dratt ned i feltet på et innlegg, måtte vi nok innrømme at effektiviteten hadde vært god. Herman Odden satte ballen sikkert i mål.

Det skulle ikke ta lang tid før dommeren blåste straffe på ny – nå i den andre enden av banen. Midtstopperne Odden og Lundhaug felte i samarbeid Vålerengas spiss. Nå var det keeper Volden sto frem.

Jeg sto nesten på 5-meteren da straffa gikk, og jeg kunne nok ikke sagt noe på om dommeren hadde blåst for ny straffe. Imidlertid bestemte jeg meg for å gå til høyre, og det gikk jo bra, sa en vel beskjeden nordlending etter kampen.
Glade fjes!
Rett etter dette presset vi godt på hjemmelaget, og det endte med at vi brøyt angrepet og ballen endte hos Vålerengas keeper. Ragnar Koffeld presset ham hardt, og det endte med at han sendte ballen rett i beina på vår midtspiss, hvorpå den spratt helt riktig vei – i mål.

Nå rant det totalt over for et par av deres spillere. Først ble Jermund Udnæseth sparket ned – så ble Tore Andreas Gundersen slått med knyttneven midt i ansiktet. Dommer var godt plassert begge ganger, og dro helt korrekt opp det røde kortet begge ganger.

Etter dette ebbet kampen ut mot pause. Vi burde hatt et straffespark når Ruben Haakonsen ble felt, men nå syntes dommeren det var nok, og dro det ut til et frispark.

Andre omgang ble merkelig – og egentlig et langt gjesp. Det minnet mest om en VM-kamp der begge lagene går videre med 0-0. Vålerenga la seg tilbake for å begrense nederlaget, mens KIL/NTG ikke tok noen som helst sjanser fremover på banen.

Det skal sies at Vålerenga nå tettet bra igjen, og at vi ikke spilte spesielt bra fremover på banen, men det er noe vi velger å ikke legge alt for mye vekt på. Kampen var avgjort og at de fikk et trøstemål på frispark rett før slutt burde egentlig bare nevnes i en bisetning.

Gutta feiret med obligatorisk kassedunking og McDonaldsbesøk.

Vålerenga – KIL 1-3 (0-3)
Valle Hovin kunstgress, 50 tilskuere

Gule kort: Jermund Udnæseth, et til Vålerenga
Rødt kort: To til Vålerenga

1-0 Robert Leistad (9)
2-0 Herman Odden (str. 19)
3-0 Ragnar Koffeld (31)
3-1 (85)

KIL/NTG (4-3-3)

Kenneth Volden
Henrik Bråthen
(Randulf Nedrum i 15 min)
Herman Odden
Chris Lundhaug
Rune Tungen
Jermund Udnæseth
Petter Linstad
Ruben Haakonsen
Tore Andreas Gundersen
Ragnar Koffeld
(Stian Åserud i 4 min.)
Robert Leistad
(Jon-Kristian Krybelsrud i 15 min.)

Robert Leistad satte inn 1-0.


Ragnar Koffeld skaffet straffe, Herman Odden scoret på straffe, og Kenneth Volden reddet straffe. I bakgrunnen Eirik Kvale, som var klar for comeback, men som ikke kom på banen.

Publisert: 2005-04-28 23:26:19
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor