Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Striskjorta og havrelefsa
KIL 2 imponerte ingen da de tok i mot Galterud på Gjemselund mandag kveld  


Fredrik Eriksen var en fotvilet keeper etter kampen.
Det var forventet at KIL skulle kjøre over Galterud på Gjemselund mandag kveld. Tore Andreas Gundersen måtte melde sykdomsforfall. I tillegg måtte Foday Scattred kaste inn håndkledet med ankelproblemer før kampen, men KIL stilte allikevel med et sterkt lag. Slik så det ikke ut i første omgang.

Galterud var aggressive fra start og presset høyt. Det betalte seg etter fem minutter. Landro slo en støttepasning femten meter fra eget mål. Den ble plukket opp av en hvitkledd og ekspedert inn i nettet.

KIL kom imidlertid fort tilbake. Etter et kvarter regisserte Lundahaug og Holtet et flott angrep. Strand kom alene og satte ballen kontrollert i mål: 1-1. Like etter slo Gerhardsen en strålende pasning til Holtet, som var på et like fint løp. Han rundet keeper og sendte KIL i ledelsen.

Etter dette hadde KIL noen småfarlige cornere, og det var de røde som styrte spillet. Galterud var allikevel farlige ved et par anledninger frem mot pause, men det sto 2-1 ved pause.

Annen omgang ble en litt annen historie. KIL klarte ikke skape noe som helst før Tor Vidar Leikvin på spektakulært vis brassesparket inn 3-1. Klokka viste femtifem minutter og de fleste trodde at løpet var kjørt, men Galterudgutta fortsatte med sin aggressive stil. Det gjorde sitt til at KIL ikke fikk til noe som helst spill. Strand kom til et par skudd, men de gikk over. Ellers var det ikke mye å skrive hjem om offensivt.

Det var det definitivt ikke når det gjaldt det defensive i annen omgang heller. Noen minutter etter Leikvins scoring fikk Rolv Gjeilo stå helt umarkert foran Eriksen. Han reduserte enkelt til 3-2. KIL så ut til å ha god kontroll i perioden etter denne reduseringen, men et kvarter før slutt våknet Galterud til liv igjen. Dessverre skjedde det samtidig som forsvaret vårt sovnet.

Utligningen kom etter at KIL ikke maktet å klarere enkle baller. Igjen kunne Gjeilo banke ballen i mål. Nå prøvde KIL å skape noe, men gutta spilte seg for eksempel bare til en corner. Jakten på seiersmålet endte med en flott kontring for bortelaget. Bjørn B. Harbosen headet nydelig inn 4-3 til gjestene.

Med kun et par minutter igjen sendte KIL alle mann, inkludert Eriksen, i angrep. Det hjalp ikke, og Galterud kunne juble for tre mildt sagt overraskende poeng.

- Med det materialet vi hadde i dag er jeg jævlig fornøyd. Vi trenger disse poengene mer enn KIL, sa Hammarstrøm, som i fjor trente KIL/NTGs juniorlag. Han var rimelig overrasket over at det ble tre poeng mot KIL.

KILs lagleder Rune Sønsterudbråten utropte dommeren til banens beste før han mente følgende om KILs prestasjon:

- I første omgang synes jeg Kim og Lars Erik står frem og gjør det bra, men annen omgang er katastrofe av alle. Dette er alt for dårlig. Noe mer er det ikke å si.

Vi slår fast at ingen la inn noen spesielt god søknad om å få spille mot Skeid torsdag. Vi må kunne forvente mer enn dette av spillere fra KILs A-stall og juniorlag.


Fakta
KIL 2 – Galterud 3–4 (2-1)
Gjemselund bane 2
Bortimot 78 tilskuere
Gule kort til KIL: Gerhardsen

Mål:
0-1 Bjørn Erland Harbosen (5)
1-1 Kim Roger Strand (16)
2-1 Patrick Holtet (20)
3-1 Tor Vidar Leikvin (55)
3-2 Rolv Gjeilo (57)
3-3 Rolv Gjeilo (77)
3-4 Bjørn B. Harbosen (81)


KIL (4-3-3):
Fredrik Eriksen
Vegar Landro (K)
Chris Lundhaug
Herman Odden
Kjetil Gerhardsen
Lars Erik Fremming
Thanh Tran
Patrick Holtet
Jon-Kristian Krybelsrud
(Tungen fra 58)
Kim Roger Strand
Tor Vidar Leikvin

Benken:
Jan Martin Knashaug
Rune Tungen
Sverre Digerud


Jon-Kristian Krybelsrud debuterte på seniornivå for KIL. Han var frisk på den høyre kanten i første omgang.

Bortelagets trener, Johan Hammarström, var omsvermet av lokalpressen etter kampen. Det blir spennende å se om Galterud takler mediakjøret.


Publisert: 2005-05-02 18:47:14
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor