Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
- De hadde ikke nubbsjans
Kula og resten av gjengen var skuffet etter at Skeid tok med seg et ”Kaptein Sortebillaktig” poeng fra Gjemselund. Vi har kommentarene.  


KIL slet med å skape sjanser og score mål i vinter. Det har det heldigvis blitt en slutt på. Dermed blir det jubelscener som denne.
Kula var helt enig med kil.no i at han og resten av midtbanen utraderte Skeid i første omgang.

- De hadde egentlig ikke nubbsjans. Vi tørr å spille ball og det funker veldig bra. Det er masse løp og lett å spille hele første omgangen. I annen omgang kan det hende de stresser oss litt, men jeg tror egentlig vi mest stresser oss selv. Vi er redde for å gjøre feil og banker ballen opp, og når vi skal klarere gjør vi det for kort, og da får vi ikke tak i ballen. Jeg mener vi har spillbare spillere hele veien, men da må vi tørre å bruke dem, sa Kula før han la ut om følelsen han satt igjen med i garderoben:

- Det er veldig bittert for Skeid er et lag vi absolutt skal slå. Etter første omgang skulle de ikke hatt en sjans til å komme tilbake, mente tryslingen.

Det var ikke bare midtbanen som var god mot Skeid. Også angrepet ser ut til å være på vei mot noe. Birken vinner mange dueller på topp og både Ji-Ho og Einar var bedre enn mot Follo. Spesielt Kalsæg sprudlet ute på sin kant og kom som vanlig til sjanser. Og mot Skeid kom endelig målene også:

- Ja, jeg er i bra form. Hadde jeg hatt maks uttelling kunne jeg vel scoret et par til, men jeg er først og fremst glad for at jeg setter to stykker. Det flyter bra og det gjør ikke noe nå som kampene kommer så tett.

- Jeg føler vi er på gang nå, og vi fortsatte fremgangen fra Follokampen. Dessverre sovner vi et kvarters tid i annen omgang og de får lov å score to mål. Det skal ikke skje, sa Einar, som selvsagt også mente poengtapet var bittert.

Ji-Ho Cha mente han gjorde en bedre kamp nå enn sist, men synes selv han burde scoret da han klinte til etter 67 minutter. Som resten av gutta kunngjorde han etter kampen at dette skulle ha vært en seier, men han gledet seg over at det går bedre:

- Ja, kommunikasjonen med Espen fungerer bedre og da går det bedre. Og enda bedre skal det bli, lovte han.

Tar vi en titt på sjansestatistikken ser vi at KIL helt klart burde vunnet kampen, men slik er det jo noen ganger i fotball. Det verste, eller beste, av alt er at sjansene er store. Skeids to sjanser er de to målene.

Sjanser KIL – Skeid
1. omg: 3-0
2. omg: 6-2

Cornere KIL – Skeid
1. omg: 3-0
2. omg: 5-2


Pluss: At laget rundspiller Skeid totalt i store deler av kampen, og at gutta nok en gang evner å komme tilbake etter en nesestyver.

Minus: At vi setter oss selv i en slik situasjon at vi må komme tilbake. Også denne kampen burde vært avgjort tidligere..

Overraskelsen: At Skeid ble så utspilt i første omgang.

PS 1: Kim Roger Strand kom inn like før slutt og debuterte for året.

PS 2: Dette var andre gang på rad gutta scorer på overtid. Alle med noenlunde hukommelse husker at slik var det også i fjor. Til tross for disse fakta rusler folk ut porten på Gjemselund etter åttifem minutter. Utrolig!

PS 3: Litt overtro nå. Sist kamp la kil.no litt snus på straffemerket nærmest sentrum. Det ble scoring derfra i den kampen. Denne gangen gjorde vi det ikke, og vi mener det er grunnen til at Fremming ikke fikk straffe da han ble revet ned og headet over.

PS 4: Igjen har vi hostet opp noen spillere som har spilt for begge lag. Nok en gang er det i farten, så noen kan være glemt. André Ulla, Patrick Holtet, Erik Noppi, Andre Schei Lindbæk. I tillegg gikk junioren Stian Repshus til Skeid i fjor, men han har ikke spilt A-fotball for noen av klubbene.

PS 5: Frode Birkeland ble byttet ut etter en time mot Skeid. Han hadde vondt bak på låret og ville ikke ta noen sjanser. Fredagens trening vil vise om han er aktuell for Sandefjordkampen.

PS 6: I femte serierunde for tjue år siden ble Rosenborg sendt hjem med null poeng. Vidar Sanderud og Cato Holtet scoret KILs mål i 2-0 seieren.

PS 7: For ti år siden var KIL på Nadderud for å spille mot Stabæk. Kampen mot visjonskameratene fra Bærum endte 0-0.

Sitatet: Mot slutten henvendte speaker på Gjemselund seg til Glåmdalen for å få ”dagens” (KIL spiller). – Kjøttkaker, kom det tørt tilbake.

Nystuen viste nok en gang hvor god han kan være. Sammen med Kalsæg var han KILs beste. Her ser vi Nystuen i duell med stopper Birger Madsen hos Skeid.
– Vedder på han er flaggstang på 17. mai, slo en tilskuere på sittetribunen fast.


- Jeg føler vi har god kontroll, men så slipper vi inn to mål. Det er ikke bra nok. Vi skal holde nullen, så jeg er ikke helt fornøyd selv om vi spiller en jævlig bra første omgang, slo Ryen fast.

Publisert: 2005-05-06 11:55:12
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor