Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Fire på rad?
Kan juniorgutta vinne sin fjerde serier på rad i interkretsserien?  

Seire mot Nordstrand, Trysilalliansen og Vålerenga er fasiten etter at KIL/NTG har spilt sesongens tre første seriekamper. Spørsmålet er om den gode trenden fortsetter mot Moss.

Moss har to seire på tre kamper, mot Vålerenga og Lillestrøm. Tapet kom mot HamKam. I følge rapporter kil.no har fått tilgang til, har Moss et godt lag som det absolutt ikke skal tas lett på. Det er også et lag som gutta våre har hatt problemer med å få has på. I fjor ble det tap i begge de to kampene mot kråkene fra Østfold.

Gutta akter helt sikkert å få et bedre resultat i dag. Troppen er fortsatt plaget med skader, men kaptein Eskil Koffeld er nå helt restituert etter sine hælproblemer. I tillegg er Henning Løvbrekke i full trening igjen. Ny mann på skadelista er Chris Lundhaug, som sliter med akillessena si.

Ellers er en ny mann tatt opp i troppen. Aksel Aleksander Doblaug skrev denne uka under overgangspapirene som gjør ham til KIL-spiller. Det er usikkert om han blir spilleklar til kveldens kamp.

Kampen begynner kl. 1800, og merk at den går på Skansesletta.

Laget er ikke tatt ut ennå, så vi kan dessverre ikke gjøre annet enn å be publikum møte opp selv og se.
Jermund Udnæseth, Jon-Kristian Krybelsrud og Randulf Nedrum er klare til kveldens kamp.


Publisert: 2005-05-06 14:13:09
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor